and Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Wzamian obiecałem że nie dostanie książki ... A co, jedną już ma? and Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Moja kobieta dostaje książki bo nie chce słodyczy ... Ja tam wole słodycze ... Można by rzec wciąga książki a dokładniej one ją - jak dostanie książke o 12 i ma wolny dzien to książka do wieczora choćby miałe ponad 300 stron zostaje przeczytana ... Dla mnie to zawrotne prędkości. Słowo pisane na komputerze za to czytam szybciej ... A ponadto książek już prawie nie mamy gdzie trzymać, ciągle je przekładam co prostym rachunkiem można wyliczyć że dostała wiecej niż jedną ... Zastanawiamy sie kiedy do polski wejdą ebooki dostępne w sklepach legalnie. W Stanach pojawiły sie pierwsze palmtopy przystosowane do czytania książek. Wiele by to ułatwiło bo jednak makulatura swoje waży ... A w palmtopa można by zapakować kilka książek a bedzie wazył maksymalnie tyle co średnia objętościowo książka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 meteor, ...one wszystkie są wyrozumiałe i takie na ranę przyłóż. Do czasu :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Do czasu :evil: Oj tak, oj tak... Ale niektore da sie pokonac wytrwałością. Moja już nie narzeka. Mowi tylko ze jestem duze dziecko i tyle. Zobaczyła że pomimo jej zdania dalej robię swoje i nie zamierzam się podporządkować. I chcąc nie chcąc chyba zaakceptowała mnie z moimi modelami i pędzeniem na pole w każdej wolnej i dobrej pogodowo chwili :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ...ja przeszedłem na wyższy poziom - sama podpowiada: "Taka ładna pogoda i nie latasz?" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 chyba raczej: idz polatać bo chce mieć troche spokoju .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Taka ładna pogoda i nie latasz? No , to u mnie ten poziom zaczyna się dopiero. Rano moja kobiałka widząc ładną pogodę i chcęc zwlec mnie z łóżka też mi napomknie " bezwietrznie jest i nie pada" co oznacza w skrocie ze mam idealne warunki do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ertman_176, ...dokładnie, czyli : "Lotna pogoda, co ty jeszcze w domu robisz?" Ale po trzydziestu paru latach... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Troszke inaczej to wygladalo: Po prostu postawila mnie przed wyborem modelarstwo, albo ona... A to jasny sygnal, ze cos tu jest nie tak... Inna sprawy, ze cieszyc to mnie to nie cieszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 I dobrze zrobiłeś. Zamęczyłbyś się kompletnie. Jak nie za pół roku to za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ertman_176, ...dokładnie, czyli : "Lotna pogoda, co ty jeszcze w domu robisz?" Ale po trzydziestu paru latach... :wink: boże ludzie przecież tyle nie zyją ... mówisz waćpan że z moją mam się jeszcze drugie tyle męczyć by takich słów doczekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Po prostu postawila mnie przed wyborem modelarstwo, albo ona... Przynajmniej udowodniłeś, że jesteś wierny... modelarstwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 utopia, ...a kto mówił, że będzie lekko, jak do ołtarza truchtałeś? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Inna sprawy, ze cieszyc to mnie to nie cieszy... Tego kwiatu jest pol swiatu. Jesli kobieta chce Cie na wylacznosc to bys i tak sie z nia pozegnal wkrotce z innego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ...dokładnie - była na tyle nierozsądna, że zaczynała od żądań :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.