Henryk S. Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 SMUTNA WIADOMOŚĆ 28 marca 2019 roku otrzymaliśmy smutną wiadomość o śmierci naszego Kolegi Andrzeja WIELIŃSKIEGO. Andrzej był wspaniałym modelarzem, uczynnym kolegą, niezastąpionym konferansjerem prowadzącym organizowane przez nasz klub pokazy i zloty modelarskie. Odszedł wielki człowiek! Andrzeju, będzie nam Ciebie bardzo brakowało. Członkowie Sportowego Klubu Modelarskiego w Bobrownikach _____________ Pogrzeb Andrzeja WIELIŃSKIEGO odbędzie się we wtorek 2 kwietnia 2019 r. Pogrzeb rozpocznie się mszą św. w kościele pw. św. Jacka w Katowicach (skrzyżowanie ulicy Leśnej z Prusa), o godz. 13:00, a następnie odprowadzenie na cmentarz komunalny przy ul. Panewnickiej w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Ogromnie lubiłem jego komentarze na piknikach .Człowiek z ogromną modelarsko/lotniczą wiedzą. Spoczywaj w pokoju Andrzeju [ * ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Pokój Jego duszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Cześć Jego pamięci!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Smutna to wiadomość.Pierwszy raz w Bobrownikach byłem w 2015r.Tak zapamiętałem Pana Andrzeja - konferansjerka wiedza modelarska - mistrzostwo świata Pokój Jego duszy, kondolencje dla bliskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi