Henryk S. Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 SMUTNA WIADOMOŚĆ 28 marca 2019 roku otrzymaliśmy smutną wiadomość o śmierci naszego Kolegi Andrzeja WIELIŃSKIEGO. Andrzej był wspaniałym modelarzem, uczynnym kolegą, niezastąpionym konferansjerem prowadzącym organizowane przez nasz klub pokazy i zloty modelarskie. Odszedł wielki człowiek! Andrzeju, będzie nam Ciebie bardzo brakowało. Członkowie Sportowego Klubu Modelarskiego w Bobrownikach _____________ Pogrzeb Andrzeja WIELIŃSKIEGO odbędzie się we wtorek 2 kwietnia 2019 r. Pogrzeb rozpocznie się mszą św. w kościele pw. św. Jacka w Katowicach (skrzyżowanie ulicy Leśnej z Prusa), o godz. 13:00, a następnie odprowadzenie na cmentarz komunalny przy ul. Panewnickiej w Katowicach.
Shock Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Ogromnie lubiłem jego komentarze na piknikach .Człowiek z ogromną modelarsko/lotniczą wiedzą. Spoczywaj w pokoju Andrzeju [ * ]
sbogdan1 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Smutna to wiadomość.Pierwszy raz w Bobrownikach byłem w 2015r.Tak zapamiętałem Pana Andrzeja - konferansjerka wiedza modelarska - mistrzostwo świata Pokój Jego duszy, kondolencje dla bliskich
Rekomendowane odpowiedzi