potemp667 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Podczas aktualizacji przez Upgrade Studio wyskakuje mi błąd z załącznika. Program widzi moją apke. Próbowałem już kilka razy i bez efektu. Rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 1- unplug the battery from TX2- turn TX ON (it will actually not turn ON but leave it with the switch ON)3- connect TX to your pc using the provided USB cable4- Open the Firmware upgrade and click on the "Emergency"5- Open the correct bin file6- Click download and quickly connect the battery to TX (while the bar is moving) You only have about 10 seconds to connect the battery, or you will need to start over. może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potemp667 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jakąś czarna magia ale spróbuję wieczorem???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie magia inny sposób na problemy userow to zawsze było w GR dostępne. Problemy tez można mieć prze kable USb. Sam tego doświadczyłem into nie z radiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witam. Jeżeli próbujesz wgrać wersje 1.053 to spróbuj: Podłącz kablem apke do komputera odpal program firmoware studio .... kliknij na port selekt i następnie w okienku "silicon labs..." Uruchom apke i wybierz RF ON Reszta jak zwykle. Ostatnio Też miałem problem z aktualizują, pomogło włączenie apki w trybie RF włączonym, Proszę napisz czy zadziałało u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ponieważ jestem mocno cofnięty w aktualizacjach wszelakich może ktoś wyjaśni mi jak krowie na rowie po co te aktualizacje robicie ? Radia nie działają prawidłowo i trzeba je łatac z internetu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 W MX 20 ostatnia aktualizacje zrobilem juz jakis czas temu (chyba juz wiecej nie bedzie). Nie zauwazylem zadnych zmian w porownaniu ze wczesniejsza wersja . Odbiornikow nie dotykam bo strach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potemp667 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 RF ON i zadziałało. Tego się nie spodziewałem:) Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ponieważ jestem mocno cofnięty w aktualizacjach wszelakich może ktoś wyjaśni mi jak krowie na rowie po co te aktualizacje robicie ? Radia nie działają prawidłowo i trzeba je łatac z internetu ? Ponieważ każdą aktualizacja (nie tylko radia, ale telefonu, komputera a nawet samochodu itp) naprawia choćby jeden błąd poprzedniej wersji którą napisał człowiek a jak wiadomo człowiek się myli. Może nie widać różnicy bardzo często bo tak naprawdę aktualizacja nie polega na zmianie interfejsu, ale naprawia błędy które mogą się nie pokazywać w zwykłym użytkowaniu aż do pewnego pechowego momentu kiedy ten jeden błąd wyjdzie. A model będzie skasowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 AAAAAAA ! Teraz rozumiem ! Taka prezerwatywa na świecę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Niezupełnie błędy. Czesciej nowe funkcje lub jakieś zmiany Jak ktoś nie potrzebuje tych zmian to nie musi się aktualizować. To co ma i działa, dalej będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Czyli jest dobrze, wystarcza ale....są nowe sznurówki do trampek i trzeba być na fali tzw mainstream . No i martwimy sie środowiskiem, wyścigiem szczurów ,presją w pracy i środowisku a tu po prostu najczęściej kreacja rzeczy i zjawisk zbędnych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 I to jest trafny komentarz a do tego napisany z gracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekooral Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Przed jaką kol wiek aktualizacją wystarczy na stronie producenta przeczytać co tak naprawdę ona nam da. Może to być tylko naprawa błędu, zgłoszonego przez innego użytkownika lub dodana jakaś nowa funkcja. Tylko czytając informacje od producenta, możemy określić czy warto naszą aparaturę aktualizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi