dukeroger Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Mały status update: Pomalowałem budę, zaczyna to jakoś wyglądać. Użyte farby to najpierw Tamiya PS-37 a potem PS-23. Wyszła fajna ciemna wiśnia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EloMajek Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Ładny kolor i kozackie fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 ładny się robi ten model, ale nie widzę możliwości nauki driftu takim cacuszkiem.. raczej do postawienia na półkę i zrobienie drugiej sztuki na obijanie w czasie nauki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 taaaaaaak.... zaczynam to widzieć podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Odkurzam kotleta trochę czasu minęło, a model pierwsza klasa, więc grzechem by nie było zapytać czy go Piotrku skończyłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Hmmm... zasadniczo tak. Nawet pojawiłem się z nim na torze pod Hamburgiem. Mam z tego nawet wideo. Model ogolnie jest cieżki w prowadzeniu, nie jestem w stanie mimo kilku podejsc wykonca kontrolowalnego łuku. Próbowałem pożniej w dużym garażu na betonie i nawet na wprost nie byłem w stanie jeździć Zapewne należało by się pobawić z położeniem środka cieżkości. W czasie tej zabawy uszkodziłem też podwozie na bandzie (druk owane ele,menty nic nie wybaczaja. Odbudowałem ale poźniej już sie wyprowadzałem z Niemiec i niebyło okazji. No i probowałem elektronicznie ogarnąć ujemną część kanału sterowania żeby przepustnica się zawsze otwierała w jedną stronę a silnik kręcił sie cały czas w te samą. Częściowo się udało. Kurcze - odkurze grata i napisze osobnego posta. Do driftu sprawiłem sobie Tamiya AMG GT2, przerobiłem na full metal i to dopiero śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Z miłą chęcią poczytam jak odkurzysz grata choć o Tamiy'a też bym coś poczytał jakąś prezentację modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi