szokram Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Cześć Wszystkim pozytywnie zakręconym zapaleńcom tego pięknego hobby. Mam na imię Robert. Modelarstwem RC zajmuje się ponad 15 lat. Zawsze interesowały mnie samoloty, a najbardziej z napędem odrzutowym.Nie będę ściemniał, ostatnio zmieniłem miejsce zamieszkania i niestety nie mam gdzie trzymać dużych modeli odrzutowców, które będę musiał sprzedać.Z modelarstwa nie rezygnuje, mam jeszcze mniejsze modele z silnikami elektrycznymi i tymi cały czas latam.Gdybyście byli w okolicy Otwocka to zapraszam.Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Witaj Robercie, a gdzie Ty latasz w okolicach Otwocka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szokram Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jet’ami to Ułęż. Mieliśmy też ładne lotnisko nad Wisłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jet’ami to Ułęż. Mieliśmy też ładne lotnisko nad Wisłą. tam na wysokości promu? a dlaczego mieliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szokram Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tak. Przemek który był założycielem lotniska odpadł z gry i teraz latamy na dziko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Powitalnia to nie giełda to raz, dwa to fakt niezgodnego profilu wymaganego regulaminem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Nom, kolano to trochę za mało. Żeby chociaż soute.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szokram Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Przepraszam, faktycznie powitanie to nie giełda. Napisałem szczerze jakie mam zamiary. Czemu profil nie jest zgodny z regulaminem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Przepraszam, faktycznie powitanie to nie giełda. Napisałem szczerze jakie mam zamiary. Czemu profil nie jest zgodny z regulaminem ? awatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szokram Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Poprawiłem. Kolano nie powalało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jest OK .Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi