tomasxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Witam jak w temacie potrzebuje porady dobrej jakosci kamerka jak najlepszy stosunek jakosc obrazu cena w przedziale 100-150 zl moze byc zabudowana jak tez plytkowa cos sprawdzonego i pewnego co byscie wytypowali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Runcam / foxeer. Im nowszy model tym lepiej ale wszystkie dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Runcam / foxeer. Im nowszy model tym lepiej ale wszystkie dają radę. Ktora osobiscie bys polecil z tanszych modeli obu firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulugula Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ja ostatnio myślałem pomiędzy Runcam mikro swift 3 a micro sparrow ale jednak zdecydowałem się na Runcam racer2 i w porywaniu do tańszych płytkowych to niebo a ziemia, zależy jeszcze do czego ją potrzebujesz, ja szukałem do drona racera, poszukaj na yt jest sporo porównań kamer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ja ostatnio myślałem pomiędzy Runcam mikro swift 3 a micro sparrow ale jednak zdecydowałem się na Runcam racer2 i w porywaniu do tańszych płytkowych to niebo a ziemia, zależy jeszcze do czego ją potrzebujesz, ja szukałem do drona racera, poszukaj na yt jest sporo porównań kamer. Do rekreacji nad wode obserwacja wody z gory dlatego zalezy mi na jakosci obrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 To jest tak. Wszystkie te kamery są Ok. Im nowszy model tym lepsza jakość obrazu. Jak Cię stać to bierz najnowszy będziesz miał najlepsza jakość. W najtańszej tez będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Najlepszy obraz to Eagle, wyglada to pięknie. Ale Eagle jest drogi, jak nie chcesz tyle wydawac to dokładnie jak radzi Przemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi