cZyNo Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zbocze fajne i wysokie. Bardzo je lubię. Jak wszystkie w pradolinie, lata się bezproblemowo. Fajnie przycina się drzewka poniżej krawędzi Termika premiuje wybrańców. Standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Widać po wynikach, że to termika rozdawała karty Jeżeli tam mają być MP to to będzie loteria Gdybyś tak zechciał wymienić zbocza na których termika nie rozdaje kart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 A ja Cię Czarku rozumiem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zresztą co tu będę sie rozpisywał, jak się tam lata od 1,5m/s do 30m/s inni pewnie wiedzą więcej ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Dzisiejsza temp skutecznie zniechęciła prawie wszystkich lataczy Minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 25,5m rozpiętości skrzydeł Raduga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Gdzie to znalazłeś u ojca w garażu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Przejechałem ponad 1200km i nie znalazłem żadnej górki na polatanie. No może nie do końca, jedna miała potencjał tylko, że była ogrodzona i w centrum miasta .-) Za to fajna "dziura w ziemi" .-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 cudze chwalicie swojego nie znacie... rozpocząlem latanie od godz 8-mej wiało ok 6....w południe siadło 4-5 jak mierzył Kamil a potem dla tych co dojechali jazz 12 ....wyrównałem startowisko...zrobiłem ala stopnie ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Swego nie chwalimy żeby tłoku nie było Potem dojechał jeszcze Marcin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Swego nie chwalimy żeby tłoku nie było Potem dojechał jeszcze Marcin. Marcin i Łukasz in action Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Janek bardzo dobrze przygotował lądowisko wykarczował wszystkie krzaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Jak nam Janek rachunek wystawi, to trzeba bedzie w chwilówkach pożyczki brać ! Przystopujcie go trochę .-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Zrobiłem 1500km i żadnej sensownej górki nie znalazłem, widać nie ten kierunek, choć wiatr cały czas SUPER i widoki też! Pozdrawiam .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Wracaj Ty do Ojczyzny !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Znalazłem fajny skalny klif na wschód z odchyłką, ale zdaje się, że wschód tutaj wieje rzadziej niż 15dni w roku .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Te jest zajefajne na kierunek północ, tylko jak wiatr padnie to koniec... Nawet wychylić się strach .-) Chyba jednak wolę nasze krajowe, jakie by nie były .-) Pozdrowionka .-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Widzę drzewo ratunkowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Posadzimy nowe ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Wieje prawie 4 m/s, ale mi się nie chce jezdzic .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi