Shock Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Strasznie krótki ten kabel trener -uczeń.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Ja Ci jeszcze to wybaczę, ale Marcin... Lepiej bądz zdrowy jak najdłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Analizując zdjęcie w powiększeniu wiele można zauważyć . Marcin ewidentnie odczuwa podniecenie z powodu lotu a Ty Piotr czemu pokazujesz środkowy palec fotografowi ? . Poza tym na filmie widać że warunek znakomity, nic tylko pozazdrościć zabawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Oj oj Łukaszek latanie we wrześniu możesz sobie darować !!! I zimne gazowane napoje bezalkoholowe tu nic nie pomogą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Skoro nie mam już nic do stracenia ... taki titanic tylko bez makijażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 To ta scena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Własnie wydałeś na siebie wyrok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jesteś nietolerancyjny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Własnie wydałeś na siebie wyrok... Ale przyznasz, że do DiCaprio to Ci troszkę brakuje. Pragnę zwrócić też uwagę na pracę paluszków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jesteś nietolerancyjny!nieto... nietorerancyjny ? nieee... to za trudne słownictwoPS Nie wiem, czy mnie nie obrażasz ?! Ale przyznasz, że do DiCaprio to Ci troszkę brakuje. Pragnę zwrócić też uwagę na pracę paluszków. Reżyser się znalazł ! Ty jak Cezary Pazura, ciągle 2 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Sie ciesz, że zdjęcie zostało przycięte i nie przedstawia całych sylwetek Jutro Starogród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Sie ciesz, że zdjęcie zostało przycięte i nie przedstawia całych sylwetek Jutro Starogród Może Ci mamy jeszcze podziękować ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Nie, no co ty, to nie moja zasługa, to . . . wiatr akurat tak będzie wiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 https://i.pinimg.com/originals/45/4a/db/454adb57045e2cedc95edf423c064982.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dobra dobra jest Dicaprio to że niby ten drugi aktor to Kate Winsled to niby do mnie jest podobna ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 W sumie wy dwaj to jesteście podobni do niczego. Latacie jutro? Tak bardziej modelami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Łukaszek ja będę Cię dopingował jutro z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Sam se lataj, nie gadam z tobą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Jakiś pożal się boże fotograf z pod Bydgoszczy twierdził, "jutro (czyli dzisiaj) starogród". Wieje w porywach 2,5m E. Niech se lata na tym Starogrodzie z wiatrem. Ech... szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 "piękny" nielocie, będziesz robił tłok na którymś ze zboczy w ten łyk-end? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi