Adam P. Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A co powiecie na to? Jedyne 200% ceny sklepowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 I to jest własnie biznes( zależy dla kogo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 KURIER Cała Polska : 20zł Pobranie +5zl Czechosłowacja 30zł Dobrze że nie dopisał ZSRR: 40 zł bo chyba że nie ma już DDR to się w Niemczech dowiedzieli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ...czyli jeśli nie Czesi, to Słowacy będą złorzeczyć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ze dwa tyg. temu widziałem na allegro jak gość coś sprzedawał po niezłej cenie(w zdalnie sterowane) i w okienku koszt przesyłki widniało 900zł :shock: To nic, zobacz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 dziwne że żaden stosowany organ nie interesuje się pochodzeniem pojazdów "na części" ............ bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A co powiecie na to? Jedyne 200% ceny sklepowej. Ten modelicus od dawna sprzedaje różnego rodzaju szajs w cenach z kosmosu, łamaną polszczyzną okraszając kolorowo swoje "aukcje". Bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Na www.rcabc.com ten jednocentymetrowy silniczek ASP był w promocji za 99zł,tak więc można by stwierdzić że modelicus chciał po prostu komuś opchać towar za jedynie 225% ceny sklepowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 A co powiecie na to? Jedyne 200% ceny sklepowej. Ten modelicus od dawna sprzedaje różnego rodzaju szajs w cenach z kosmosu, łamaną polszczyzną okraszając kolorowo swoje "aukcje". Bez komentarza. Tak to wyjatkowy palant , kiedys wyslalem do niego zapytanie na temat heli - to dostalem odpowiedz , ze az mi w piety poszlo . Jak znajde jeszcze gdzies w mailach to az zacytuje . Poprostu chamski Buc przed duze B . A szajs sprzedaje potworny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Tak to wyjatkowy palant , kiedys wyslalem do niego zapytanie na temat heli - to dostalem odpowiedz , ze az mi w piety poszlo . Jak znajde jeszcze gdzies w mailach to az zacytuje .Poprostu chamski Buc przed duze B . A szajs sprzedaje potworny . czekam na ta wiadomosc :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 No ja u niego akurat kupowalem oriole. Cene dal mi bdb, kontakt tez byl bez zastrzezen tak ze mnie przygody ominely. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 No to teraz inna ciekawostka aukcja aktualna : http://www.allegro.pl/item494062411_bardzo_duzy_szybowiec_2_70_rozp.html i "właściwa" : http://www.allegro.pl/item486824223_szybowiec_2_70_rozp.html Tak sie składa że jestem wzrokowcem i takie "detale " wyłapuje odrazu - właczyła się lampka pt." już widziałem tę fotkę " Podobno na pytanie o model odpowiedział kumplowi że nie ma czasu go kończyć ... pewnie bo nawet nie rozpoczął . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ten użytkownik to na mój gust odświeżona wersja dawnego skalar1947 Już mi kilka razy napsuł zdrowia windowaniem cen w licytacjach :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Nie bardzo rozumiem tą licytację skala 1947.... Facet kupił szybowiec za 200 zł a chce sprzedać za 10,5 bez ceny minimalnej? O co chodzi z tą aukcją , no bo że ściemnia , że go robił to widać. Ja bym mu dał nawet ze 12zł za ten szybowiec. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ten użytkownik to na mój gust odświeżona wersja dawnego skalar1947 Dokładnie tak, jako Skalar1947 kupił ode mnie lipola ale przy zakończeniu aukcji miał już zablokowane konto i jak widać na poważnie więc zarejestrował się jako Skala1947. Jak sprzedawałem Ryana Sta dzwonił do mnie mówiąc że zmienił konto bo "ludzie nie ufają takim z dużą ilością komentarzy więc się przerejestrował" :shock: Chciał żebym zakończył aukcje wcześniej (cena była 420zł) i że mi zapłaci 500 :shock: i jeszcze swego rodzaju "groźba" że jak się nie zgodzę to wycofa ofertę i cena spadnie do 200 zł :lol2: kiedy cena początkowa była 400zł :crazy: Radziłbym uważać na tego "typa" bo dla mnie to jakiś kombinator jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Kilkakrotnie podbijał mi aukcje - wygląda mi na zwykłego spekulanta ale "nie mój cyrk nie moje maupy" . Znam takich co mają po kilka kont na allegrio sukcesywnie blokowanych za nieuregulowane rachunki . Może gość stosuje podobną taktykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krj2 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Moze nie allegro ale ciekawa promocja na model LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tak,tak... Ja też miałem do czynienia z tym gościem... Najpierw olewał zadawane pytania, a później pisał, że modelu nie sprzeda, bo mu się nie opłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Moze nie allegro ale ciekawa promocja na model LINK Całkiem fajowy modelik ale komuś się wyraźnie coś pokiełbasiło albo liczą na to, że ktoś się da nabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 No faktycznie troche zcena za silnik przeasadzili. może to te z DeAgostini :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.