Barlu Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 I mu konto zablokowali Bo może to nie ma być promocja, tylko podniesienie ceny bo dolar zdrożał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Na uzytkowanika Skalar1947 tez radze uwazac i najlepiej usuwac od razu z aukcji.U mnie trafil od razu na czarna liste.Zalicytowal kiedys model i akurat trafil tak ze uzyskal cene minimalną wiec od razu napisal mejla z prosba o wycofanie.Oczywiscie same klamstwa.Na wiekszosci aukcji podbijal ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 http://www.allegro.pl/item509380801_aku_akumulator_ogniwo_1400_mah_3_6v_super_plaski.html#gallery Info dla tych co chcieli by składać pakiety - to są ogniwa z rozbiórek sprzętu ,płyt głównych urządzeń itd. Co z tego że akumulatory są nowe jak często były pozwierane w transporcie albo leżały rozładowane . Regularnie dostaję takie oferty hurtowe. O ile elektronike mozna odzyskiwać to akumulatory zawsze traktuję jako martwe . Odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Utopia-dają ponoc gwarancję rozruchowa :roll: .Raz się trafi a raz nie,można by było kupić na próbę 2 sztuki,naładować porządną komputerową ładowarką,zobaczyć ile w nie wejdzie i w razie czego odesłać-choć wątpię w tą ich gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Tylko po co kupować teraz akku li-ion (do nadajników?), skoro li-pol są w podobnej, przystępnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Dawac to sobie mogą . Co Tobie po gwarancji jak sie okaże że te aku były przeznaczone do podtrzymania pamięci i max wydatek 0,5 albo 1 C a przy dużych prądach siada pojemnosć i odda np 1/3 tylko. Dojdą koszta przesyłek i jużnie jest rózowo. Przerabiałem to- kiedys kupiłem 300radyjek samochodowych z odwrotnie wlutowanym jednym kondensatorem niby zarobek potęzny był ale by go odwrocic trzeba było rozebrać całe radio. Fabryki zamiast szukac bledów pozbywają się tego za grosze . czasem sie trafi coś dobrego czasem mozna wtopić EDIT - ciekawostka zadałem pytanie wspomnianemu Modelicusowi: Strona z przedmiotem: Silnik spalinowy do samolotów 0,99cm 0,15KW -------------------------------------------------------------------------------- Treść wiadomości: czemu on taki drogi? pierwszy sklep z brzegu www.rcabc.com - połowa ceny .................. otrzymałem odpowiedź : Bo to jest do samolotu i tyle kosztuje .Jest na innych komponentach http://www.anticus-shop.de/ mailto:anticus@anticus-shop.de Fa. anticus-shop.de Wojciech Eckstädt Schlangenbaderstr.14 14197 Berlin Tel. 004930 75630563 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Naprawdę dobre z tym"bo jest do samolotu i na innych komponentach" :mrgreen: Utopia-no właśnie pomyślałem,że te cud aku mają wydajność prądową jak nie powiem co,w sumie to chyba masz rację że nie warto nawet próbować.Meteor-właśnie do nadajników,bo lipo są lżejsze i nadajnik nie będzie chciał się sam balansować wisząc na smyczy(chociaż i tak trzeba by było dołożyć coś do tych lion).Utopia-będziesz kontynuował korespondencję z modelicusem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nie nie chce mi sie korespondować -wiesz idą świeta ...czas radości i takie tam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czyli mam rozumieć że nie kupisz tego silnika? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Święta idą i takie tam więc sie różne nieprzemyślane rzeczy robi... Ja stawiam , że kupi no bo na innych komponentach i to jeszcze do samolotu... :rotfl: Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Hm... jesli wziaśc pod uwagę to co mi chodzi po głowie to mikołaj musi przynieść ok 30 takich silniczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Hm... jesli wziaśc pod uwagę to co mi chodzi po głowie to mikołaj musi przynieść ok 30 takich silniczków Taki wielosilnikowy model? Z 30-toma silniczkami - już czekam na relację z budowy i oblotu :wink: Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mi się wydaje że chodzi jedynie o osiągi napędu Aczkolwiek taki 30 silnikowiec naprawdę ciekawie by wyglądał.Pokładowe żarzenie na wszystkie silniki jednoczesnie,wszystkie 30 zbiorników zatankować,zassac paliwa,włączyć żarzenie i podchodzic do kazdego po kolei z rozrusznikiem :wink: .Ale zanim odpaliłoby się wszystkie 30 sztuk i jeszcze skorygowało regulację,to pierwszy chodziłby już na oparach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.