Elvis Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Latamy jak ino jest kogo ciągać bo ostatnio coś chłopaków wena opuściła ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 42 minuty temu, Elvis napisał: Konrad, tak zapytam bez złośliwości: latałeś takimi modelami kiedy? Tak mam Minimoa 3.6m, faktem jest, że dawno nią nie latałem i nie jest to tego samego typu model ale jednak. Wiem, że waga modelu robi swoje ale jak już trochę polatałem i ustawiłem to szło dobrze. Masz na tyle durze lotnisko, że możesz trochę poeksperymentować, oczywiście w granicach rozsądku. Warto zobaczyć jak model będzie się zachowywał przy lądowaniu z troche. innymi ustawieniami. Z tymi lotkami to oczywiście chodzi o skrócenie dobiegu, ale każdy ustawia model pod siebie. Ja osobiście lubię jak model szybko sam schodzi z wysokości bez konieczności korygowania głębokością. Inni lubią jak model leci bardzo długo na jednej wysokości i dopiero zaczynają lądować. PS 5 metrowy Thermik nadal czeka na skończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi