dondu Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Cześć. Potrzebuję zakupić rurki węglowe o średnicach: - 6mm o długości 1600mm - 8mm o długości 2000mm. Czy wiecie, gdzie można kupić w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Cześć może tu; https://carboncenter-sklep.pl/wlokno-weglowe-c-1_7.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ja polecam tutaj https://www.carbon-cnc.eu/pl/17-rurki-blyszczace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Może napisz do abc-rc.pl i zapytaj o dostępność. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondu Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Dziękuję za informacje. W carboncenter jest spory wybór wraz z podziałem na sposoby wykonania rur, które wpływają na ich właściwości. Niestety we wszystkich ceny są wyższe niż w latawce.info, a część z nich nie ma wymaganych długości. Patrząc natomiast na latawce.info, mam wątpliwości czy ten sklep jeszcze działa - zamówię z płatnością przy odbiorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondu Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Po tygodniu od zamówienia rury dotarły, a faktura tydzień później. Obsługa bardzo kiepska, ale rury OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knyp Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jeśli ktoś by potrzebował jakąś rurkę o parametrach niedostępnych w internetach to pisać śmiało zrobię na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi