modelarzkobi Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Witam,Czy poradził ktoś sobie z czarnym tłem z programie Win Schwer, które nie pozwala na odczyt opisów (screen poniżej)?Próbowałem uruchomić ze zgodnością z różnymi systemami. Kiedyś na XP działało dobrze z nowymi systemami program chyba sobie nie radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Mnie wyświetla poprawnie pod win7 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Ja mam win8 64bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 A jak by zmienić odcień czerni na monitorze? Tzn odcienie kolorów /nasycenie. Tak mi wpadło do głowy. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Dobrze by było Niestety wina lezy po po stronie systemu, który nie oczytuje tła i napisów tylko wyświetla czarne tło. Da się z tym żyć (ściąga ze spisanymi co w której pozycji jest) ale zawsze mogło by być normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Pogrzebałem trochę w programie i zmieniłem tło na białe. Nie jest to wersja spolszczona tylko taka prosto od producenta Musisz zmienić rozszerzenie pliku z txt na exe bo inaczej nie dało się go tu zamieścić. Daj znać jak wyszło i ew. co trzeba jeszcze zmienić. Win_Schwer.txt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Pogrzebałem trochę w programie i zmieniłem tło na białe. Nie jest to wersja spolszczona tylko taka prosto od producenta Musisz zmienić rozszerzenie pliku z txt na exe bo inaczej nie dało się go tu zamieścić. Daj znać jak wyszło i ew. co trzeba jeszcze zmienić. Super działa a da się zmienić język na polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Do przeróbki wykorzystałem wersję spolszczoną przez Cypisa, czyli używaną przez Ciebie. Dzięki temu nie musiałem wklepywać tylu literek Zamieszczam cztery różne kombinacje kolorów tła i czcionki, może któraś Ci "siądzie". Zmień rozszerzenie pliku z txt na rar i rozpakuj archiwum. Jak trzeba coś jeszcze poprawić to pisz. Zestaw.txt 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Do przeróbki wykorzystałem wersję spolszczoną przez Cypisa, czyli używaną przez Ciebie. Dzięki temu nie musiałem wklepywać tylu literek Zamieszczam cztery różne kombinacje kolorów tła i czcionki, może któraś Ci "siądzie". Zmień rozszerzenie pliku z txt na rar i rozpakuj archiwum. Jak trzeba coś jeszcze poprawić to pisz. Dziękuje wszystko działa, język polski także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Dziękuję za przeróbkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Działa bajecznie, a ja tak długo się męczyłem z tym czarnym tłem... Dzięki!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi