ibnexus Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 I co z tą żoną? bo się nie mogę doczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Nie udalo mi sie uzyskac zgody na publikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Mądra żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 W dniu 15.10.2019 o 22:50, japim napisał: Niestety milion innych spraw powoduje, że nagrzewnica leży i na razie zbiera kurz... A do uruchomienia właściwie potrzebuje tylko poprowadzić kilka kabelków od termostatu który już mam zamocowany i dołożyć wentylator... skusilem sie i ja w koncu .. w lecie nie mialem problemow z abs'em jednak teraz pojawiaja sie i wydruk zbyt szybko sie studzi co powoduje wewnetrzne skazy lub rozwarstwienia. Szukalem bo potrzebuje na juz i zdecydowalem sie na takie cos. Ogrzewacz 150W na 12V jak widac juz z wiatraczkiem (ktory raczej spowolnie). W zasadzie nie potrzeba mi tego do samego drukowania, ale po zakonczeniu, kiedy drukarka przechodzi w cooldown bedzie chodzil i stopniowo obnizal temp w zabudowie. Zrobie jakis prosty sterownik arduino i pidy by temp spadala 1 stopien na minute i wydaje mi sie, ze bedzie idealnie. Dam znac jak to sie sprawuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Masz zapas na zasilaczu? Ja grzałkę kupiłem 230V aby zasilać z gniazdka i podgrzewać całą komorę podczas pracy a nie tylko po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 godziny temu, japim napisał: Masz zapas na zasilaczu? Ja grzałkę kupiłem 230V aby zasilać z gniazdka i podgrzewać całą komorę podczas pracy a nie tylko po pracy. Drukarke mam na 24V, ale mam zasilacz 250W od starej drukarki na 12V. Bedzie w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 No próbuje cos Kinectem zeskanować ale ciężko to idzie. Mam wrażenie ze problemem jest sztuczne światło a szczegolnie LEDowe. Jakoś nie złożyło się żeby próbować w słoneczny dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi