mike217 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jak w temacie szukam kogoś z Oświęcimia, kto pomógł by odebrać paczkę z zakładów Synthos. Michał Hoffa 692 217 217 Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Marek Adamczyk z FSRPOLSKA jest z Oświęcimia może by pomógł.Zapewne telefon do niego zdobyć nie będzie problemem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 OO dziekuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Proszę bardzo Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 I jak tam Michał ? udało się nawiązać jakiś kontakt z kimś z Oświęcimia ? Ja co prawda z Kęt (20 km) ale bywam okazyjnie i mógłbym ewent. pomóc (znając szczegóły) A będę jutro lub w środę przejazdem na bank. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Michał mam blisko 12 km podjadę po tą paczkę. P.S to ja dzwoniłem . Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Wojtek Sz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Jest nawiązany kontakt ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Michał odebrana i wysłana do Ciebie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Jak tylko dojdzie dam znac . Na razie serdecznie dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Paczka dotarła cała i zdrowa w ekspresowym tempie . Chciałem bardzo serdecznie podziękować Koledze Wojciechowi za cenną pomoc . Jeśli będziesz kiedykolwiek w Bydgoszczy zapraszam do mnie na zimne piwko ????. Wysłałem dziś do Ciebie troszkę balsy , wiem że zrobisz z niej użytek . Pozdrawiam serdecznie Michał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 To super, że jesteś zadowolony i paczka dotarła cała. A zrobiłem to bezinteresownie. Miło mi że mogłem pomóc. Pozdrawiam Wojtek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Nie raz i nie dwa nasi forumowicze bezinteresownie pomagali, bardzo się cieszę że możemy tworzyć tak elitarną społeczność. Wojtek dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi