maxiiii Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Bez dwoch zdan - solidne serwomechanizmy za niewielkie pieniadze. Twoja radosc doskonale rozumiem, Jarku. Ale o takich strzalach az szkoda na forum pisac, bo jak zawsze, zaraz znajdzie sie jeden z drugim i bez odrobiny taktu pakuje przyslowiowa lyche dziegciu do zupy. A to korpus porysowany, a to gumki znieksztalcone... Chcialem sie tylko podzielic moja modelarska radoscia , ale zostalem szybko "skopany" Tutaj tez fajna okazja : Duzy ( 230 cm rozpietosci ) Storch z OS FS 120 i wszystkimi serwami ( pewnie porysowanymi ) za 160 EUR . Jak ktos NIE chce budowac tylko latac , to super okazja ( jak dla mnie ) . Tylko pewnie za chwile padnie pytanie ; DLACZEGO tak tanio ? Gosc sie nabudowal , kupil serwa ( ktore maja luzne gumki ) , silnik i oddaje za 30 % wartosci. Pewnie chce cos WCISNAC , albo na mine wrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 A miało być tylko i wyłącznie śmiesznie. Taki drobny żarcik. Nic poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Dobre serwa za pół ceny - brałbym nawet bez gumek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Znow strzal tygodnia ( bo to przeciez nowy tydzien ) . 8 serw SAVÖX za 95 EUR z wysylka ( co prawda w Niemczech , ale wszystkie swoje niemieckie zakupy wysylam do przyjaciela z Berlina , on ma jacht ( i dziewczyne ) w Szczecinie i jest na nim ( jachcie ) i na niej ( na dziewczynie ) w kazdy weekend ( no OK , na 100% jest ZAWSZE na jachcie ). Ja z kolei mam w Szczecinie kolege w Szczecinie , ktory jest raz w tyg. w Malmö Oto serwa ( wiem , wiem , jedno ma zlamane "oczko" do mocowania , ale spoko , kupie sobie caly nowy "domek" ) P.S. Cena nowych : 6 x ca 52 EUR 2 x ca 50 EUR ______________ 412 EUR Ja tez. Nawet z porysowanym korpusem. Szczegolnie, jesli jeszcze nie byly uzywane w locie. Ktos wspominal o zakupach w Szwajcarii - ja to moge potwierdzic. Tez juz tam pare ciekawych artykulow za niewielkie pieniadze kupilem. Typowy dla nich portal aukcyjny to ricardo.ch. Warto tam zagladac. Najlepszy strzal pamietam do dzisiaj - byla to ksiazka Czeslawa Marchaja "Aerodynamik und Hydrodynamik des Segelns" w idealnym stanie, za jedyne 10 Frankow. U nas kosztowala wyjsciowo okolo 80 Euro, a w tym wydaniu juz od dawna niedostepna i dzisiaj niektorzy wolaja za nia grubo ponad 100 Euro. To byl strzal calkowicie w ciemno, bo oprocz tytulu i autora sprzedawca nie podal nawet, w jakim stanie sie ta ksiazka znajdowala. No i musze jeszcze cos dopisac, specjalnie dla milosnikow rowerow... A sa tu tacy. Teraz prawie jesien, wiec jest dobry czas na kupowanie nowych rowerow. Znizki jak nie wiem co. O, jeden przyklad z wielu: https://www.fahrrad-xxl.de/trek-madone-9-2-c-h2-x0027798 Jarek, wiem, ze jezdzisz (o ile dobrze w pamieci zarejestrowalem, posiadasz piekny BMC), wiec z pewnoscia bedziesz wiedzial, co to za cacko (no, kola moglyby byc od DT, albo Zipp) kryje sie pod powyzszym linkiem. Ja juz w miare dobry rower (przynajmniej w odniesieniu do moich niklych mozliwosci kolarskich) posiadam, ale ten Trek mimo wszystko mocno sie do mnie usmiecha. Sorry ze tak pozno odpowiadam , ale bywalem troszke poza granicami Szwecji .... No kolego imenniku : PIEKNA SPRAWA !!! Te kola , to sa komponenty wlasne TREKA ( Bontrager ) . Sa to bardzo dobre rzeczy , a rama Madone to jedna z lepszych tego producenta . Grupa pelna ULTEGRA ( druga od gory u Shimano ) . Nie ma sie do czego przyczepic. Ja mam osobiste problemy z Trekiem , ale to przez Armstronga ! On na nim jezdzil , a ja nie uzywam NICZEGO , czego dotknal ten hipokryta. I nie chodzi o to , ze bral , bo bierze wiekszosc , tylko to jak wykorzystal raka na ktorego zachorowal do budowy swojej pozycji "niewiniatka" i to jak niszczyl ludzi ktorzy zaczeli przy nim "grzebac" . Co do jego osiagniec : pelen szacun ! Wszyscy byli "na prochach" , a on byl z nich najlepszy Nie jezdze na TREKU , nie mam NIC z Shimano , zadnych okularow OAKLEY i kaskow GIRO . Wszystko TYLKO z powodu tego gnojka ( a nie z powodu zlej jakosci ) Pozdrawiam ! P.S. jak napisales o moim BMC , to policzylem i moja rama ma juz 10 LAT !!!! Sam musze sie zaczac rozgladac za czyms nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 WOW , gratulacje ! Czekalem na krytyke , ze porysowane , albo bez gumki P.S. Serwa to serwa , ale jak bym napisal po ile kupowalem odbiorniki JETI , to by mnie krytycy "zmiazdzyli" ! I dopisze jeszcze , ze ZADEN model mi przez odbiornik nie spadl ( choc jeden mial chyba ryske na obudowie ) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Tak jak Darek. Uważaj na tego porysowanego odbiornika bo model wcześniej czy później przyglebi. Czekalem na krytyke , Takie coś to tylko raz jest śmieszne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi