Marcin.O Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Zapraszam kolegów na Puchar Hałdy F3F który odbędzie się 26-27 Październik 2019, i będzie ostatnimi zawodami pucharowymi w 2019 roku Biuletyn nr1. w załączniku Puchar Hałdy_F3F_2019.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Koledzy piloci , spotykamy się tak jak jest napisane w biuletynie w sobotę o 9.00 pod dużą Hałdą w Łaziskach. Tam gdzie ostatnio na Pucharze Śląska. Do zobaczenia w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 13. Protesty: w formie pisemnej, po wpłaceniu wadium w wysokości 100 zł . Rozpatrywanie tak jak ostatnio? Żałuję, że mnie nie będzie. Bawcie się dobrze!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Łukasz Full Kontakt na górze i innej opcji nie ma . No szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Mam taki sam, ale będziemy używać tego co poprzednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Już przestań narzekać, bo ostatnio to Ci wszystko przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Ja wiem jak nie trafić żadnego lotu powtórkowego ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Ja w tym czasie będę leżał na wyrze i przerzucał kanały, bo lektury już dawno olałem... .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Piotr, a jak Ci się znudzi przerzucanie kanałów to zagraj se w bilarda kieszonkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Czy sponsoring to właściwe określenie w temacie zawodów... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Rafał co masz na myśli ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Co tam słychać na południu bo właśnie się obudziłem .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Niebawem zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 U nas piekna pogoda wieje w porywach 5m/s z południowego zachodu. Smogu brak .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Coś się tam u Was dzieje: https://www.f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=1421 Pozdrowionka .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Niby miało być dzisiaj 1 m/s a było od 4 do 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 No i weź tu zaufaj prognozom .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 No ostatnio to nic się nie sprawdza Jutro ma być większy ogień . Słowacy zadowoleni i już się zapowiadają na następne zawody. A do tego kilku kolegów z Czech zapowiedziało się na treningi na hałdzie, bo jak to stwierdzili, to jest drugi kopec który maja najbliżej od Ostrawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 No i super. Nic tylko się cieszyć .-) Jeszcze, szybszych lotów życzę wam jutro i pozdrawiam .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi