Jurek_O. Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Cześć. Potrzebuje pomocy w transporcie modelu z Niemiec z okolic Bremy.Model ma półtorametrowy niedzielony płat i kadłub długości 1,8 m. Jeśli ktoś z Was mógłby pomóc proszę o info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 https://www.google.com/search?q=paczki+z+niemiec&oq=paczki+z+niemiec&aqs=chrome..69i57j0l5.3654j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Jest pewnie ze 100 mniejszych przewoznikow paczek z Niemiec do Polski ( i odwrotnie ) . Ostatnio zalatwilem tak koledze z forum przewoz P-40 WARHAWKa ze Szwecji do domu (jego domu w Polsce ) . Dobrze spakowac i podzwonic. Oni z tego zyja , wiec spoko ktos to wezmie . Jezdza busami , wiec paczka 180 cm to nic nadwymiarowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek_O. Opublikowano 9 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 https://www.google.com/search?q=paczki+z+niemiec&oq=paczki+z+niemiec&aqs=chrome..69i57j0l5.3654j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Dobrze spakowac i podzwonic. Oni z tego zyja , wiec spoko ktos to wezmie . Jezdza busami , wiec paczka 180 cm to nic nadwymiarowego. Że są takie oferty to ja wiem. Jest jednak jeden problem, Niemiec, właściciel modelu nie chce go spakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Niech wyśle nie spakowany. Zapłać po odbiorze... Komu bardziej zależy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Że są takie oferty to ja wiem. Jest jednak jeden problem, Niemiec, właściciel modelu nie chce go spakować. Jak swiat swiatem , Niemiec i Polak NIGDY nie beda bratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Jak swiat swiatem , Niemiec i Polak NIGDY nie beda bratem Jarku, Niemiec czy Prusak??? moim zdaniem nacja niewiele ma wspólnego z tą ...hmmm.... nieuzytecznością.....chociaz może trochę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Nie potrafi zapakować? Miejmy nadzieję że to nie on budował model Bo będzie jak z "nietoperzem" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek_O. Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Jest różnica między "nie potrafi zapakować?"a nie chce zapakować i wysłać.Rezygnuje z zakupu ,a Wam bardzo dziękuje naprawdę mi pomogliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc.fpv.poland Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Nie obrażaj się. Jeśli ktoś by akurat jechał to na pewno by wizął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi