a74BACK Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Konrad taki fs6 kosztuje niecałe 200zł. Jak mu nie podpasuje modelarstwo to wyrzuci. Nie ma co robić z tego filozofii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMONS Opublikowano 28 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Dzięki bardzo za link do FlySky. To będzie to czego chciałem. Nie jest za drogi i tak jak było wspomniane nie wiem czy mnie to wciągnie. W pobliżu nie ma lotniska i nie widziałem żeby ktoś w okolicy bawił się RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Piotrze masz absolutnie rację, ale skoro autor zastanawia się czy będzie go stać (ja to tak odebrałem) na dodatkowe 100 zł za nadajnik to myślę, że to nie jest mu takie obojętne. Jestem świadom, że każde 50 zł w dzisiejszych czasach ma wartość, więc w cale się nie dziwię, że się zastanawia nad wydaniem dodatkowych 100 zł, zwłaszcza jak jeszcze nie jest przekonany do końca. Wszystkie rady jakie tu padły moim zdaniem są bardzo cenne i autor wątku powinien je wziąć pod uwagę. Moim zdaniem propozycja Roberta o zainstalowaniu sobie jakiegoś symulatora mogłaby dużo koledze wyjaśnić. EDIT W Mrągowie są modelarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Byle jakie zakupy w dyskoncie podchodzą pod 100zł. 50zł to nie wartość .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMONS Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ok. Zakupiono FlySky i6 nadajnik odbiornik 6b 138 zł Dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMONS Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Ok. Doszedł. Podłączyłem. Zbindowałem. Działa. Problem mam tylko taki że gaz jest po prawej stronie. Oczywiście jest możliwość zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Kupiłeś Mode 1 zatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 W dniu 26.11.2019 o 18:40, SZYMONS napisał: Ok. Doszedł. Podłączyłem. Zbindowałem. Działa. Problem mam tylko taki że gaz jest po prawej stronie. Oczywiście jest możliwość zmiany? https://www.instructables.com/id/Quadcopter-Transmitter-Mode-1-to-Mode-2-Conversion/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMONS Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Zamówiłem dobrze. Wystapilem o zwrot pieniędzy. A film się przyda. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMONS Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 W sumie zapłaciłem ok 70 zł. Dostałem zwrot połowy kosztów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Mode 1 jest lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMONS Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Mam model mały styropianowy z lewym gazem. Na symulatorze też. Nie wiem jak by było z przestawieniem się na prawą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Wystąpiłeś o zwrot pieniędzy (rozumiem, że z zamiarem zwrotu sprzętu/wymiany na mode2), dostałeś połowę z powrotem i co dalej? Będziesz się domagał reszty czy oddasz połowę nadajnika? Ew. zatrzymasz nadajnik i potraktujesz te 70PLN jako odszkodowanie? Ciekawi mnie co Ci zaproponowali, bo to zawsze info dla potencjalnych kolejnych nabywców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Dostał 70zł rekompensaty i temat zamknięty. Teraz, albo zaakceptuje to radio w tym mode lub sobie przerobi. Normalna praktyka chinczyków. Wszyscy zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Proszę, tu masz ściągę, jak dokonac operacji na otwartym radiu https://youtu.be/ew2pytozKys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMONS Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Sprzęt zostawiam. Będę przerabiał. 70 dyszek pójdzie może na silnik. Dziękuję wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi