a74BACK Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Pierwsza kolejka za nami. Marcinowi nie poszło 9x pomylił bazę A z B. Janek prowadzi ! Widać intensywna noc na promie dała się wielu, we znaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Nawet na obca ziemia sędziowie mnie oszukują Pierwsza kolejka za nami. Marcinowi nie poszło 9x pomylił bazę A z B. Janek prowadzi !Widać intensywna noc na promie dała się wielu, we znaki... To efekt zbyt intensywnych ćwiczeń. Teraz jest przemęczony Żeby zawody były zaliczone to jeszcze trzy kolejki. Koto dożyje ten wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Ja latam pod wodą temu takie czasy I brakuje jednego zawodnika żeby zawody zaliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Gdzie jest reszta wyników ??? Latamy jeszcze czy na dziś już koniec ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Musieliśmy przerwać z powodów BHP. Jeden z zawodników spadł z klifu. Nic mu się nie stało. Pijany ma szczescie. Jutro kolejny dzien rywalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Ok to idę do chałupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Jeden z zawodników spadł z klifu. Nic mu się nie stało. Pijany ma szczescie. Jutro kolejny dzien rywalizacji. Marcin, to pewnie dlatego się nie mogłeś jednego doliczyć. Powinni mu wpisać DNF a nie skreślić z listy bo jednak jakiś lot zaliczył, chociaż nie zauważyłem żeby modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi