Janekm Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Wielkie dzięki ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Sprawdziłem z lekkim opóźnieniem. Masa jednego skrzydła to około 215 gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekm Opublikowano 7 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 18 minut temu, Amadeusz_Modelarz napisał: Sprawdziłem z lekkim opóźnieniem. Masa jednego skrzydła to około 215 gram. Amadeusz, Opóźnienie nie ma znaczenia, najważniejsze, że jest informacja Bardzo mi pomogłeś, Ślicznie dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekm Opublikowano 4 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Witajcie, Czy mógłby Ktoś posiadający FunCub'a, zmierzyć mi średnicę i długość bagnetu, na którym osadzone są skrzydła? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października W dniu 4.07.2024 o 22:23, Janekm napisał: Witajcie, Czy mógłby Ktoś posiadający FunCub'a, zmierzyć mi średnicę i długość bagnetu, na którym osadzone są skrzydła? Z góry dzięki za pomoc. W Fun Cubie NG nie ma wyjmowanego bagnetu. Jest zastosowane inne autorskie rozwiązanie mpx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi