paweln7 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam Modele dziele na te które były rozbite i te które będą ( oby jak najpóźniej ) Model rozbity który nadaje się do naprawy się naprawia ,ale co zrobić kiedy model skończył tak. https://www.youtube.com/watch?v=gtqp8wOf-to do napraw się nie nadaje , to może wykombinować coś innego , np tak Pozdrawiam Paweł N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Rysy/pęknięcia na ścianie naklej będzie realistycznie .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dlaczego do naprawy sie nie nadaje? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witam ... ,ale co zrobić kiedy model skończył tak. ... Pozdrawiam Paweł N Odkurzać A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Co tam sie Pawel stalo , ze stalo sie jak sie stalo ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Co tam sie Pawel stalo , ze stalo sie jak sie stalo ??? Po zmianie radia pierwsze loty wykonałem małym trenerkiem było OK to wystartowałem Stermanem w trakcie lotu nadajnik stracił łączność z modelem efekt widać na filmie po podejściu do modelu i podpięciu zasilania (pakiet był ok 10 m od modelu) wszystkie serwa działały Przyczyną kraksy były źle ustawiony Failsafe i podstawową przyczyną utraty zasięgu było nie aktywowanie anteny zewnętrznej nadajnika (pracował na antenie wewnętrznej o ograniczonej mocy) ale to dowiedziałem się później . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi