jethrotull Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Cześć, właśnie kończę taki oto model: rozpiętość 80cm, waga około 220g. Napęd: COX 0.82cc. Do zrobienia zostało trochę rzeczy kosmetycznych, m. in. atrapa silnika i pomalowanie skrzydeł. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Piotr. Nie za duzo tych zeberek w skrzydle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 moje typowe 5 na stronę, chociaż bywało że robiłem i 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Piękna konstrukcja - moje klimaty ! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Skończony model - oblot w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi