olo100 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam wszystkich zainteresowanych mam jedno pytanie. Jestem początkującym modelarzem i niewiem od jakiego modelu zacząć. Przeszukałem różne strony ale nie znalazłem modelu który był by tani (do 900zł) i dobrej jakości. Ostatnio znalazłem reely dune fighter tylko nie jestem pewien czy był by to dobry wybór. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź .
Grzesiek Opublikowano 23 Stycznia 2020 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witam Napisz coś więcej czy to ma być spalinowy czy elektryczny,łatwiej będzie coś podpowiedzieć chłopakom. Jeśli chodzi o spalinowy to ja miałem bygasa z firmy HPI.Jest dystrybutor części w polsce i niema z niczym problemu.Przed zakupem jakiegoś auta zbadaj rynek pod względem dostępności częsci.
olo100 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2020 Najbardziej interesują mnie modele elektryczne najlepiej w skali 1/10. Ps. Na szybko pszeszukałem rynek i jest kilka stron z częściami do aut firmy reely (np: conrad). Czy to jest dobra firma?
Jarek1925 Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie sugeruj się mocno nazwą grupy ale proponuję dołączyć na FB do "RC FROM CHINA". Tam chłopaki będą mogli szybko i dobrze Ci podpowiedzieć co warto wziąć i jak będzie z dostępem do części. Jeśli zależy Ci na takim samochodzie RC w skali 1/10 to naprawdę zalecam dołączenie tam.
olo100 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Opublikowano 5 Lutego 2020 Dziękuje za pod powiedź. Dzisiaj spróbuje tam się dołączyć
alvaro1987 Opublikowano 19 Marca 2020 Opublikowano 19 Marca 2020 Polecam sklep ATA modele przedstawiciel TAMIYA . Części zapasowych od groma.
Rekomendowane odpowiedzi