Yosephtbg Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam Mam na imię Adrian latam modelami od 6 lat obecnie głównie elektrykami ale w trakcie sezonu również F3J/M Oprócz tego gram na gitarze elektrycznej raczej ciężką muzykę Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witaj. Mająć 15 lat też troche grywałem na gitarze . Zazwyczaj Sleyera ,Metallice oraz Megadeth . Ale zakochałem się w lotnictwie i teraz poza osterą muzą przy jeżdzie powyżej 150 z metalem nie mam kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 No SLAYER jest wypas prócz tego gram Vadera, Behemotha, Cannibal Corpse, ale również lżejsze klimaty np Iron Maiden, metallica, Hammerfall czy Rzeszowskie Monstrum obecnie mam prawie 17 lat. Mój avatar zaraz wyślę Jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam kolegę o podobnym guście muzycznym :-) Z tym, że oprócz ciężkiego metalu uwielbiam też lżejsze brzmienie, a szczególnie Pink Floyd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witaj.Ja też kiedyś grywałem na gitarce, robiłem wtedy wzmacniacze lampowe ( gdybyś potrzebował jakiś lamp do wzmacniaczy to daj znać -mam mnóstwo ) Słucham różnej muzyki ale z gitarowej ZZ TOP, JOE SATARIANI VAH HALEN itp.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam Miło powitać swojego imiennika no i również gitarzyste. Powiedz jeszcze ze jezdzisz motocyklami. To zaczne sie mocno zastanawiać czy nie jestem sklonowany Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam witam. Widzę że nie tylko ja słucham ciężkiej muzyki :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam kolegę, mieliśmy się już okazje spotkać w Natalinie k. Chełma na naszym Pikniku... Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 witaj Ale Ty Addriano swoja FZR sprzedałeś i masz jakiegoś paskudnego katamarana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Niestety Bartek my się nie spotkaliśmy, jak kumple jechali na ten piknik ja byłem chory:/ Adrian nie jeżdżę jeszcze na motorze ale bardzo mnie ciągnie do crossowych, za jakiś rok planuję kupno KTM-a 250cc, fundusze już mam za rok zrobię prawko i wszystko ok Mieszkam w mieście więc narazie nie iałbym co z tym robić Widzę że jest tutaj szersze grono słuchające ciężkiej muzyki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 na początek ktm 250 w 2t to dużo za dużo najlepiej jak chcesz endurko to klx 250, dr350, xr400 ewentualnie huske te410 ale to też będzie za dużo. W terenie może 125 w 2T nieźle sponiewierać wytrawnego motocykliste a to tylko 125 cmm a jak chcesz 2T to ze 125 huska wr, kawa kdx, aprilla rx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 E tam widac ze chłop do najmniejszych nie nalezy to CRF250 w 4T bedzie w sam raz a crossowe 4,5 setki nawet w 4t potrafi niezle zponiewierac. A co do mojej FZR to prawda ale mam jescze 2 asy w rękawie. Nieśmiertelna wieśke w stanie orginalnym i ZyGzAkA 1100 z którego aktualnie powstaje powstaje funbike (bądz inny street ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ok napewno wezme wasze sugestie pod uwagę. Sławek muszę się pochwalić, że zrobiłem sobie wzmacniacz 120W zwykły tranzystor.... od roku nie mam czasu albo kasy żeby go czymś obić co proponujesz oprócz skai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ho ho to ja widze, że na forum same bratnie dusze;] motocykle, metal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja swój wzmacniacz lampowy chciałem zrobić w polerowanym drewnie (100W końcówka 4x EL34)ale jak się ożeniłem nie mam już gitary, spokoju , za to mam niedokończony wzmacniacz i oczywiście mam żonę Pozdrowienia : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 hehe miło mi cie poznać nie wiem co tu napisać bo wszyscy prawie grają lub też grali na gitarze :/ za to miałem motor ;d;d kawasaki gpz ex 500s ale nie mam juz tej zabaweczki za to mam coś latającego chociać na kawie też już jeden lot zaliczyłem (dlatego jej nie ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 My też cię witamy serdecznie Ja i mój brat też gramy na istrumentach, tylko że dętych Puzon i Trąbka, a że ja i mój brat jesteśmy bliźniakami "jednojajowymi" to nie jedna osoba coś wspominała już nam o braciach Golcach. Moim "Grzecha" największym osiągnięciem, a swego czasu dużo w bigbandach grałemz bratem był udział w Złotej tarce w iławie z bigbandem kopalmi konin, był to mój osobisty sukces Fajnie było i fajne czasy, a teraz jużmniej czasu na granie, a więcej na latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.