afish Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam NIe mialem za bardzo gdzie napisac wiec postanowilem tu. Pytanie do wszystkich którzy uzywaja duzych snapów kulowych. Zastanawiam sie jakie sa najwieksze i gdzie mozna je kupic, pytam o najwieksze bo nie chce wykorzystac ich w rowerze tylko do innych celów. Za pomoc dziekuje. POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Najwieksze chyba sa M3 (u nas w polsce). Jezeli ktos potrzebuje wieksze to pewnie sobie sprowadza bo w polsce sklepy by nie miał zbytu na np. M5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 hmmm w takim razie snapy metalowe nie kulowe moze sa wieksze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jeszcze sie nie spotkałem z wiekszymi jak M3. A do czego to potrzebujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Do sterowania przednim kolem rowera poziomego. Kto spotkal sie z takimi konstrukcjami i sie orientuje to ma to byc LWB USS czyli wersja długa ze sterowaniem podsiodłowym. Dla mniej wtajemniczonych to potrzebuje kierowac przednim kolem za pomoca kierownicy umieszczonej na tej samej wysokosci tyle ze okolo 1m dalej. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Poszukaj w osprzęcie do siłowników pneumatycznych stosowanyc do konstruowania maszyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Albo cos poszukaj w układach skretnych w melexach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 dzieki bede szukal .. dalsze propozycje mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item496464072_przegub_kulowy_do_dzwigni_lacznik_chromowany.html albo tu http://www.4b.pl/1_0_37721/przegub-kulowy/przegub-kulowy.aspx i tu http://www.igus.pl/wpck/default.aspx?pagenr=2446&WT.srch=1&WT.mc_id=gadPL29&C=PL&L=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 dzieki motyl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 dzieki motyl ;] "POMÓGŁ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 dzieki motyl ;] "POMÓGŁ" "Ktoś" jest łasy na pochwały :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 no zauważyłem że tu taka moda panuje nawet wśród moderatorów, to czemu mam być gorszy :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie przesadzaj motyl , jesteś 2,7 raza lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tomek, coś miał z matematyki ?? albo co masz z oczami ?? 27 to mój wiek a pomógł tylko 2 razy lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 no tak 4 oczy i nadal nie dowidzę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejsq Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam ja polecam drążki stabilizatora np.forda po przecięciu pręta z 1 sztuki masz dwa przeguby kulowe gwint natniesz z tego co pamiętam to średnica pod M8 albo dospawać na wymiar za 50zł na allegro masz 2szt + stabilizator czyli komplet jaki ci potrzebny. A TU MASZ NOWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam przeguby kulowe dostaniesz w sklepach z artykułami motoryzacyjnymi dla samochodów ciężarowych. Są tam stosowane przeguby od M6 do M12 z gwintami prawymi i lewymi ,a także w niektórych maszynach rolniczych . ( przegub M8 do układu gazu w "starym " Mercedesie kosztuje niecałe 16 PLN ) Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tomek, coś miał z matematyki ?? albo co masz z oczami ?? 27 to mój wiek a pomógł tylko 2 razy lepiej Motyl, wczoraj mi też się wyświetlało że masz 27 POMÓGŁ :roll: coś się może popsuło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam Może zamiast za pomocą popychacza zastosować do sterowania kołem dwa koła łańcuchowe i łańcuch, z dostępnością w sklepach rowerowych nie ma żadnego problemu. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.