d9Jacek Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 https://podroze.onet.pl/aktualnosci/niebezpieczne-ladowanie-samolotu-wizz-air-za-sterami-polski-pilot/ksrqm2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Angole jak to oni szybko zapomną jak o 303 i innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Zupełnie nie rozumiem jaki miał być przekaz powyższego postu, a pisania o Anglikach per "Angole" nie rozumiem zupełnie. M 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Nic na to nie poradze ze nie rozumiesz Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Z tym huraganowym wiatrem podczas lądowania ,to bez przesady. Średnia prędkość huraganu to 33 m/s, lotniska dawno są zamknięte przy takich wiatrach, dlatego został przekierowany do Birmingham. Nie dorabiajmy historii, bo potem mamy z nią kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Kiedyś podobne lądowałem madmanem ,praktycznie wyglądało to jak Harriet bo wiatr był na tyle silny ze ciężko było się zniżać nie cofając się. A co masz na myśli pisząc ze mamy kłopoty z historia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Oczywiście szacunek dla pilota ale znowuż nic spektakularnego... Pierwszy lepszy film z YT i bardziej "ciekawe" lądowania Marek, wyluzuj z dziwnymi postami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 dostęp do filmu z posta nr jedenm został zablokowany a tu kolejne lądowania /starty w Birmingham .... RafaŁ ,a w zwiażku z czym Marek wyluzować ??? tak tylko się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ładnie pracują w niektórych skrzydła, szok A Marek to taki polityczno/historyczny chochlik ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 36 minut temu, Shock napisał: Marek, wyluzuj z dziwnymi postami.... Jakimi dziwnymi ? i jaki chochlik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 [......A co masz na myśli pisząc ze mamy kłopoty z historia ?...] wg mnie Marek poprosił o doprecyzowanie i w prośbie tej nie widzę nic dziwnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Raczej dziwne jest twierdzenie że mamy kłopoty z historią albo ja czegoś nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 10 minut temu, Marek_Spy napisał: Raczej dziwne jest twierdzenie że mamy kłopoty z historią albo ja czegoś nie wiem ? pewnie, bo tego np. nie wiedziałes [......Nie dorabiajmy historii, bo potem mamy z nią kłopoty. ...] ale ja też nie, bo zawsze sądziłem ,że to inni mają z tym problem?...patrz... miły płk Włodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nie wiem kto to jest płk Włodek ,chyba nie masz na myśli Władka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 oczywiście że nie :), mam na mysli pułkownika Wołodię P. ...mającego nieustające problemy z historią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Tez go nie znam a może powinienem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 zdecydowanie nie, bo wejście rubla , wyjście dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 [......Nie dorabiajmy historii, bo potem mamy z nią kłopoty. ...] nie miałem na myśli pułkownika Wołodię P. ?Miałem na myśli naszą historię, Polską, że w zależności, kto jest przy władzy taką forsuje historię- nawet jak jest mgr historii. Jak to ktoś powiedział -kłamstwo powtarzane kilka razy ,dla niektórych staje się prawdą. Pisanie o bohaterze lądującym w huraganie to już zupełna ignorancja dla tego pilota i tworzenie historii o Polskich lotnikach, co to nawet na drzwiach od stodoły wylądują na dachu wieżowca. ? Nie te czasy, gdzie można byle kit wcisnąć ,a gawiedź będzie śpiewała pieśni o bohaterze. Zanim coś się napisze ,to warto sprawdzić. Huraganowe wiatry ,a huragan ,to dwie różne bajki- to tak jakby jakiś dziennikarzyna znowu napisał ,o wypadku AWIONETKI- pewnie lekko byś się obruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 To powiedział Goebbels, chyba wiesz kim był a cóż... wiele jest manipulacji w historii, teraz dowiadujemy sie ze czasem bylo inaczej. Ale widze ze.... kwestionusz zasługi np. 303. Pilot dobrze posadził maszynę co na pewno nie jest latwe Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi