TBaki Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Kto administruje forum http://www.aircombat.pl/ACES/forum/index.php?redir=1 na www.aircombat.pl ? Próbuję się tam zarejestrować i nie dostaję linka z weryfikacją. Wszelkie uwagi typu "sprawdź spam" , "literówka w mailu", etc odpadają próbowałem kilkukrotnie i zgłoszenie leci jak kamień w wodę zero odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Ja - juz patrze o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jaki użytkownik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregKoval Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Też się wtrącę, chociaż mój problem jest już rozwiązany, na stronie nie ma żadnego kontaktu do administracji dla osób, które nie są jeszcze zarejestrowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Odnosnie uzytkownika TBAKI - przejrzalem rejestracje uzytkownikow 6 dni wstecz (6 dni temu kasowalem wszystkich nieaktywowanych uzytkownikow) i nie znalazlem zadnego ktory cechowalby sie znamionami bycia nie botem. A boty rejestruja uzytkownika srednio co 3 minuty. Po tygodniu mam 1500 fakowych uzytkownikow do wywyalenia. Jezeli probowales rejestrowac sie pozniej to cos poszlo nie tak - bo nie ma sladu. Co do Kontaktu - na glownej stronie aircombat.pl/ACES/ jest zakladka kontakt. I owszem - formularz wysyla wiadomosc w kosmos - ale dostepny Vcard zawiera moj email... Na wszelki wypadek dalem kontakt na stronie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregKoval Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 A może jakaś weryfikacja przy rejestracji, na przykład podać wynik działania matematycznego? U mnie na Word Press skutecznie blokowało to boty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Ta - forum ma stary silnik. Gdybym mógł to bym włączył - ale nie ma takiej opcji - tzn fizycznie w ustawieniach nie ma takiej funkcjonalności. Kiedyś nie było takich problemów.. Nie ma chętnych, ani umiejętności do przerzucenia obecnego forum w coś nowego, a aktualizacje istniejącego silnika już nie są robione. Forum aircombat.pl zostało założone prawie 14 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Kamil. Na stronie głównej jest odnośnik do obecnego regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TBaki Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 W dniu 12.02.2020 o 22:18, japim napisał: Odnosnie uzytkownika TBAKI - przejrzalem rejestracje uzytkownikow 6 dni wstecz (6 dni temu kasowalem wszystkich nieaktywowanych uzytkownikow) i nie znalazlem zadnego ktory cechowalby sie znamionami bycia nie botem. A boty rejestruja uzytkownika srednio co 3 minuty. Po tygodniu mam 1500 fakowych uzytkownikow do wywyalenia. Jezeli probowales rejestrowac sie pozniej to cos poszlo nie tak - bo nie ma sladu. Co do Kontaktu - na glownej stronie aircombat.pl/ACES/ jest zakladka kontakt. I owszem - formularz wysyla wiadomosc w kosmos - ale dostepny Vcard zawiera moj email... Na wszelki wypadek dalem kontakt na stronie forum. Próbowałem się rejestrować znacznie wcześniej, więc możliwe że przepadłem. Próbowałem się zarejestrować dzisiaj ale rejestracja jest wyłączona. jakieś propozycje ? ? co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Podany jest mój email. Podeślij mi swój email o nazwę użytkownika. Emilem lub na pw. Utworze konto i podam Ci dane do logowania. Hasło sobie zmienisz lub nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi