Gość Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Witam!!!!Weszłem w posiadanie fajnego ,,boksera,,RCGF 30cmm.Pomyślałem o jakimś dwupłacie pod ten motorek.Może ktoś pomoże i podpowie.Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 9 minut temu, misza1001 napisał: Witam!!!!Weszłem w posiadanie fajnego ,,boksera,,RCGF 30cmm.Pomyślałem o jakimś dwupłacie pod ten motorek.Może ktoś pomoże i podpowie.Z góry dzięki... Chyba nie ten dział, tu rozmawiamy o silnikach a Ty pytasz o model... Polecam się zapoznać z tym: https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/weszlem-wszedlem;15709.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Przeprzszam,Dziękuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 37 minut temu, misza1001 napisał: Przeprzszam,Dziękuje... Powoli ale gramatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motfil Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 To może ja pomogę , jeśli chodzi o dwupłata to rozpiętość 1300 -1500 mm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Może Christen Eagle? Piękny samolot... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Mięsie czerwoniutki pitts S 1 podoba z białymi paseczkami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi