idfx Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Robert .. tak dla jasnosci, uparles sie na tego Taranisa, ze "be" itp. czy na otwarty system ? sa to dwie zupelnie inne rzeczy i software w aparaturze (do jej programowania) nie ma nic wspolnego z firmwarem w modulach tx czy odbiornikach, ktory jesli nawala to nawali i w innych aparaturach jesli te same linki sa zastosowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Nie uprałem się Kacper. Po prostu mi nie leży. Chyba może, prawda? 10 godzin temu, jarek_aviatik napisał: Nikt nikogo nie zmusza do używania Taranisa i OpenTx - jak to fajnie napisał jeden z naszych kolegów: "jednemu Kaśka, innemu Maryśka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Oczywiscie, ze moze wlasnie o takie rozjasnienie sytuacji mi chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 To ja też bym chciał zrozumieć, nie leży ci Taranis czy Open TX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 6 godzin temu, dukeroger napisał: To ja też bym chciał zrozumieć, nie leży ci Taranis czy Open TX? Czytając wątek o Taranisie mniemam, że 99% ludzi tam piszących ma Open, więc dla mnie to spójna całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi