maruta82 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Mam problem z odbiornikiem Mianowicie sprawnie działa do czwartego kanału 5 i 6 nie reagują serwa Słychać cykanie czyli prąd do nich dochodzi Na innym odbiorniku serwa działają Gdzie może być przyczyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 sprawdż w menu odbiornika. Mozliwe że kanał 5 masz ustawiony na telemetrie lub pomiar napięcia, a 6 na SBUS czy coś tam innego. Oba mają być w trybie SERVO jeśli chcesz tam serwa podłaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Ok dzięki za podpowiedź Długi czas używałem radia na 35mhz Dlatego teraz na 2,4 się uczę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 9 godzin temu, maruta82 napisał: Na innym odbiorniku serwa działają Na tej samej pamięci modelu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 8 minut temu, oki188 napisał: Na tej samej pamięci modelu ?? Najpierw i tak powinien sprawdzić to co napisałem. Te dwa kanały w odbiorniku są "wielofunkcyjne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Tu mowa o wersji L tego odbiornika. On nie jest okrojony z tych wielofunkcyjnosci? ps: nie chce mi sie teraz podlaczac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 a czy ja bym pisał niesprawdzając? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 ...a to ja bardzo Panstwa przepraszam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 a ja sie wcale a wcale nie gniewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 12 godzin temu, cZyNo napisał: sprawdż w menu odbiornika. Mozliwe że kanał 5 masz ustawiony na telemetrie lub pomiar napięcia, a 6 na SBUS czy coś tam innego. Oba mają być w trybie SERVO jeśli chcesz tam serwa podłaczyć Miałeś rację Już działa Wielkie dzięki za pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi