chicken007 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Witam. Posiadam model MX2 o rozpiętości 2.2m, który miał być pod silnik dle55 lecz na ten silnik poluję już w naszych sklepach od jesieni i ciągle nie dostępny, Nie latałem jeszcze takim dużym cudem i nie wiem jaką to rzeczywiście potrzebuje moc, czy to minimum ten dle55 czy może coś ciut słabszego co jest dostępne w sprzedaży. U Chinoli nie zamówię bo to teraz ryzyko tyle kasy wydać i może nic nie przyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Taki silnik nie tylko wymagany jest ze względu na moc ale i też min. na wyważenie modelu . On i jego klony są optymalne co nie oznacza że na mniejszym nie poleci . Po prostu mogą się okazać konieczne mocne przetasowania w wyposażeniu (rozmieszczenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Może być każdy silnik klasy 50cc śmigło 22/8 lub klasy 55cc śmigło 23/8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chicken007 Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Czyli mniejszy odpada. Pozostaje polować na używkę bo z tego co widzę to te same pojemności innych producentów troszkę drogawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extra67 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Czesc Kolego.Posiadam taki silnik do zbycia tj.dle 55RA.Jest to silnik nowy nie odpalany w kartonie fabrycznym.Jesli jestes zainteresowany pisz na pw.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Kurcze co się dzieje z tymi silnikami? W f3m jesienią kupiłem ostatnią sztukę za 1390zł , nawet jak zamawiałem silnik to zażartowałem że zabieram ostatniego bo później może nie będzie , pan ze sklepu się zaśmiał i powiedział że już zrobione jest zamówienie i max dwa tygodnie i stany na sklepie będą uzupełnione. Ale tak się nie stało , silników nie było całą zimę , około 2 tygodnie temu przypadkowo zajrzałem do sklepu i silnik się pojawił i był dostępny tyle że już za 1499zł . Teraz patrzę już silnika nie ma i pisze że brak , jeden zamówili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ten silnik pojechał do Słupska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chicken007 Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 W nastiku też przez moment były ale momentalnie zniknęły. Pewnie zamawiają je na kartki jak w PRL-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi