CM028 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Witam wszystkich Jestem nowy, od niedawna wiem o fpv. Czy sa jakieś gotowe modele samolotów które nadają sie (sa dedykowane) pod fpv? Możecie cos polecić? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Witaj, potrzebujesz czegoś do latania przy nodze czy może coś do dalekich lotów?? Mam gotową, nową platformę SKYHUNTER 1800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM028 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Najlepiej gdzieś dalej Pokaz zdjęcia i $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EPLL Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 polecam bixler z hobby Kinga- tanie i dobre pod fpv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Jestem użytkownikiem "Sky Cruise". Model wykonany z EPO o rozpiętości 2,4m. Jako FPV spisuje się bardzo dobrze. Mój zestaw FPV wyposażony jest w stację naziemną z anteną śledzącą oraz retransmisję 2,4GHz/430MHz. Do lotów FPV używam gogli i monitora. Model ma spory udźwig co pozwoliło na zamontowanie pakietów napędowych o pojemności 10Ah i loty na dłuższych dystansach. Klapy ułatwiają start ciężkiego modelu. Model mimo sporej wagi pięknie wznosi się w kominach termicznych. Stacja naziemna Retransmisja 2,4/430. Widok z gogli i monitora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Dodam tylko że koledzy z najbliższego otoczenia Rysia byli w szoku jak to zobaczyli w akcji a ja zbierałem szuflady w raz z moja po całym lotnisku. A co to może to tylko autor może napisać bo F-16 wysiada ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Władziu, Andersen przy Tobie to cienki Bolek ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi