mieczotronix Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 http://www.iroquois.free-online.co.uk/ccpm.htm http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&safe=off&um=1&sa=1&q=swashplate+90+120+mixing&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&aq=f&oq= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witaj. Ja mam żyrko E-Sky z HH (drugiej wersji) zamontowane w T-rexie i jestem z niego bardzo zadowolony. Miałem też GY401 w Raptorze i jest ono jak do tej pory bezkonkurencyjne. Tylko ta cena... Generalnie polecam ci żyro E-Sky (EK2-0704B). P.S. Pozostało mi troszkę części do Belta. Więc jak byś chciał, to mogę przesłać ci spis. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 90st - 4 serwa sterujące tarczą rozłożone co 90st Raczej 2 serwa... Chyba że w mojej walkerze coś pokręcili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 90st - 4 serwa sterujące tarczą rozłożone co 90st Raczej 2 serwa... Chyba że w mojej walkerze coś pokręcili Sprawdziłem w manualu od MX-16s, 90st (zgodnie z logiką w końcu) - 4 serwa :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Sprawdziłem w manualu od MX-16s, 90st (zgodnie z logiką w końcu) - 4 serwa Przepraszam za zamieszanie :oops: Myślałem że w walkerze mam tarcze 90* jednak widać byłem w błędzie... Wychodzi na to że mam tarcze 180* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julek-s Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dzięki wszytko jasne, jeśli chodzi o gyro to właśnie przyszło xmhobbies-G401 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markuz Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 "Sprawdziłem w manualu od MX-16s, 90st (zgodnie z logiką w końcu) - 4 serwa" nie pisz głupot!!!! , ilość serw tu nie ma nic do rzeczy np. hirobo sceadu ma tarcze 90 stopni i sterowana jest z 3 serw . jak piszesz to napisz dokładnie o co chodzi a nie jakieś własne teorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 "Sprawdziłem w manualu od MX-16s, 90st (zgodnie z logiką w końcu) - 4 serwa"nie pisz głupot!!!! , ilość serw tu nie ma nic do rzeczy np. hirobo sceadu ma tarcze 90 stopni i sterowana jest z 3 serw . jak piszesz to napisz dokładnie o co chodzi a nie jakieś własne teorie Ok, jestem w tym nowy. Jeśli wprowadam w błąd to przepraszam. :oops: Zajrzałem do instrukcji Graupnera i tak MI to wyglądało, może w szczegółach to chodzi o punkty podprarcia tarczy a nie ilość serw. A Ty się kolego nie wywnętrzniaj, tylko dokładnie wytłumacz, skoro wiesz lepiej, bo z Twojej wypowiedzi nic nie wynika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.