paulusr Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Takie tam inne spojrzenie na model 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Fajne. Ja próbowałem użyć do tego Mavica Air, ale nawet w trybie sport był za wolny. Jakoś gonił skrzydełko ale ledwo ledwo. Swoją drogą jak zobaczyłem nagranie z powietrza Twoje i moje to fajnie widać, że w sumie nie lata się daleko od siebie. Z ziemi wydaje się dużo dalej niż w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Lot jak lot , ale MUZYKA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Tak Jarek! Z pozdrowieniami dla Ciebie za Lee Rotha. Ten quad jest dość szybki, ale przy tych bliskich ujęciach lot był na minimalnym gazie na granicy przeciągnięcia. W zakrętach musiałem "przyszybciać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi