samolocik Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Cześć, za schroniskiem PTTK w Wierchomli http://wierchomla-schronisko.pl/index.php/okolica/ jest parę fajnych małych zboczy na różne strony poza północą nadających się na mniejsze modele i co najważniejsze Droneradar pokazuje zieloną kropkę ? Dojście drogą znajdującą się po lewej stronie przed hotelem Wierchomla Ski&Spa o małym kącie nachylenia za to spacerkiem około 1:20min, chyba że ktoś nocuje w schronisku to pewnie można wyjechać samochodem. Jak będę następnym razem to zabiorę coś do przetesowania, żal że nie miałem dzisiaj bo ładnie wiało. Poniżej jedno z takich mini zboczy. Pozdrawiam Piotr 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 5 minut temu, samolocik napisał: PTTK w Wierchmoli Wierchomli , fajnie ale niestety daleko..na jednodniowy wypad. Byłem kiedyś na nartach w Wierchomli (całkiem przyjemny ośrodek) oraz w lecie będąc koło Piwnicznej na urlopie wjechałem drogą do schroniska nad Wierchomlą rowerem, a następnie grzbietami na Jaworzynę Kr. i do Krynicy(np.muzeum Nikifora). Bardzo przyjemny rejon.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Błąd poprawiony, dziękuję ? Byłem dzisiaj pierwszy raz aby zobaczyć co i jak. Ode mnie to jakieś 125km i 2 godziny z groszami jazdy, więc da się wytrzymać gdyby tak pojechać na cały dzień. Fajny teren na spacery po górach lub leżakowanie/opalanie się na kocu i wdychanie świeżego powietrza. W schronisku zaliczyłem żurek średniej jakości, no ale jak się nie jadło od rana i zaliczyło spacerek pod górkę to wszystko wchodzi a organizm radzi sobie z pożywieniem bardzo szybko ? Poniżej mapka ze strony https://www.mountain-forecast.com/ 1 - droga, dojście do schroniska 2 - schronisko 3 - szlak ze schroniska z pagórkami z obu stron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Drzewa na przedpolu zawsze są problemem. Wprowadzają pewne perturbacje. Ale miejsce fajne. Jak sie wygrzebać, to cała dolina do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWFC Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zrób coś z tym Covidem w Polsce. Chciałbym przyjechać do ciebie, latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi