Mirek01 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 I jeszcze ważne , nie przetrzymujemy zbyt długo naładowanych pakietów na maxa . Ostatnio w instrukcji napotkałem info , na które nigdy nie zwracałem uwagi . Nowy pakiet warto naładować i z małym obciążeniem rozładować powtarzając tą czynność dwukrotnie . Ja ładuję do nap. ok. 4V na cele , a na lotnisku ładuję na maxa i zabawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Do tego celu czyli długotrwałego przechowywania pakietów bez używania służy w ładowarkach tryb storage. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 STORAGE - tzn podpinamy pakiet tak jak do ładowania, włączamy tryb STORAGE i zostawiamy to wszystko pod napięciem przez miesiąc , dwa aż do następnego korzystania z pakietu? Tak to rozumieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Godzinę temu, RobRoy napisał: włączamy tryb STORAGE i zostawiamy to wszystko pod napięciem przez miesiąc Nie. Ładujesz w programie stortage aż zapika. odłączasz pakiet i przechowujesz na półce . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Dzięki. To konkretna odpowiedź. Zaczynam więc wszystko jest dla mnie ważne. Myślę ze SkyRC iMax B6AC z tym sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Godzinę temu, RobRoy napisał: Dzięki. To konkretna odpowiedź. Zaczynam więc wszystko jest dla mnie ważne. Myślę ze SkyRC iMax B6AC z tym sobie poradzi. Poradzi,poradzi....mam taką i jest spoko....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi