Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze ważne , nie przetrzymujemy zbyt długo naładowanych pakietów na maxa . Ostatnio w instrukcji napotkałem info , na które nigdy nie zwracałem uwagi :( . Nowy pakiet warto naładować i z małym obciążeniem rozładować powtarzając tą czynność dwukrotnie . Ja ładuję do nap. ok. 4V na cele , a na lotnisku ładuję

na maxa i zabawa . 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

STORAGE - tzn podpinamy pakiet tak jak do ładowania, włączamy tryb STORAGE i zostawiamy  to wszystko pod napięciem przez miesiąc , dwa  aż do następnego korzystania z pakietu? Tak to rozumieć ?

Opublikowano
Godzinę temu, RobRoy napisał:

włączamy tryb STORAGE i zostawiamy  to wszystko pod napięciem przez miesiąc

Nie. Ładujesz w programie stortage aż zapika. odłączasz pakiet i przechowujesz na półce .

• Dzięki 1
Opublikowano

Dzięki. To konkretna odpowiedź. Zaczynam więc wszystko jest dla mnie ważne. Myślę ze SkyRC iMax B6AC z tym sobie poradzi.

Opublikowano
Godzinę temu, RobRoy napisał:

Dzięki. To konkretna odpowiedź. Zaczynam więc wszystko jest dla mnie ważne. Myślę ze SkyRC iMax B6AC z tym sobie poradzi.

Poradzi,poradzi....mam taką i jest spoko....?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.