Patryk Sokol Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Te modele znacznie lepiej latają niż wyglądają :wink: Jakoś na zawodach nie było tego widać... Bo Spin'Acz na zawodach jeszcze nie latał Ale ja nie o tym chciałem. Otóż chciałem udowodnić, że Ramzesolot lata: Wprawdzie ja tu pilotowałem, ale jak widać model lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Filmik z dzisiaj: Powstał na zasadzie: "Grzesiu daj sobie rzucę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes18 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Dzisiaj latałem tym pierwszy raz,ba pierwszy raz DLG i jest o wiele lepsza zabawka niż się spodziewalem. Super zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.