andrzejp Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 W imieniu organizatorów serdecznie zapraszam do wzięcia udziały w V Pomorskich Zawodach Makiet Szybowców, które odbędą się w Kornem na lotnisku Kaszubskiego Towarzystwa Lotniczego w dniach 11-12.07.2020. Więcej informacji można znaleźć na stronie zawodów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 kupię makietę...tanio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 1 godzinę temu, pabork napisał: kupię makietę...tanio Hehe,skontaktuj się z Pażdziochem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 14 godzin temu, pabork napisał: kupię makietę...tanio Miałbyś Paweł łatwiej przy lataniu na bazach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Namówiłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 już miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 miałem....dużo miejsca zajmowało kowadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 11 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 V Pomorskie Zawody Makiet Szybowców - dzień pierwszy widziany okiem mojego aparatu. 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 aleś tego napstrykał! ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Coś pięknego. Jestem zachwycony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Świetnie te zdjęcia się oglądało, żeś się poświęcił, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.i.o. Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Brawo TY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 12 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Cała kwintesencja modelarstwa szybowcowego Brawo Piotr Władek ten od Ventusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuson Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Super relacja zdjęciowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuson Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Jeszcze raz z wielką przyjemnością obejrzałem tę relację ? Wielkie dzięki za poświęcony czas i zdjęcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi