johnyP51 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Siemka, znalazłem dziś chwile czasu i działam dalej Skrzydełka ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Skrzydełka gotowe, dochodzą jeszcze i teraz trzeba zabrać się za ogon Mała przymiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Ogonek wstępnie dopasowany Ale to jest piękny samolot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Dziobek zalaminowany i poszpachliwany, mam nadzieje ze troszkę ładniej będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jaki laminat i jakiej firmy użyłeś szpachli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Żywica epidiam 5 wlokno to stare nitki rowingu gdzieś się walały, nie wiem nawet o jakiej gramaturze ale w migu zdały egzamin a szpachla to zwykła samochodowa, to co pod ręka było tak naprawdę Firmy novol A tak w 11stce to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Skipperek z nowa mordka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Powerbox złożony firewall ze sklejki i węgla Jest juz złożony, teraz go dopieścić, pomalować i w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 W wolnej chwili powstaje silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Linie podziału blach na kadłubie już zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Skipper dostał dzisiaj trochę kolorków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Malowania ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Inspirujesz mnie do zrobienia takiego monstera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Ładny kawałek samolotu bal bym się go wystartować z ręki ale masz już wprawe ja na razie mam opanowany wyrzut spitfire i me 163 ale to maluszki. Ps. Widziałeś Nowe Zero z flitest ? Nie powiem ale mam chęć tylko muszę sobie wyprodukować troszku pianki z papierem i w ramach relaksu coś posklejac oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Dawaj Robert, takie samoloty wyglądają mega na niebie Tak Dawid, widziałem, już gdzieś się tam ustawił na końcu kolejki bardzo podoba mi się takie modelarstwo, jak się zaczyna taki samolot to idzie szybko, gdzieś czas się nagle kurczy i jest przerwa, to po powrocie do budowy znów po chwili widać efekty i wzaleznosci od kreatywności i wyobraźni budowniczego można z nich zrobić cuda, ich samoloty bardzo dobrze trzymają proporcje a ich prosta konstrukcje można łatwo poprawić, typu przejścia między sekcjami, wiatrochrony, poszycie skrzydeł itp. Budowa daje wiele frajdy ale jest jeszcze mały modelarz z którego można wykonać praktycznie każdy samolot w podobnej technice p.s. podejrzewam ze chłopaki z flitetesu wzorowali się na MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 I pomalowany teraz oznaczenia, uzbroić w elektronikę i w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Jeszcze go uzbroić i w górę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekP Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Czekamy na oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Kurczę pogody nie ma tu u mnie na Pomorzu, deszcz pada wiatr wieje, także będę miał dwa obloty jednego dnia 11stka i skipper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi