jarek996 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 7 minut temu, Granacik napisał: brawo Wy! Czyli wyjątek potwierdzający regułę... Czy uwazasz , ze chowanie przed soba rzeczy to jest jakis sposob na LEPSZE jutro ? Pomysl , ze jednak zona dostanie sie do Witka pochowanych kartonow i dozna zawalu ( sprawdzajac w necie ILE one kosztowaly ) . Chwalic to sie nie nalezy kochanka ( jak sie ja ma ) . W tym przypadku zawal i jak sie nia pochwalisz i jak Cie z nia nakryje ? Ale zboczylismy mocno z tematu . Dalej chcialbym widziec te Witka PIEKNE silniki , ktore YAMADA moze zniesmaczyc swoja obecnoscia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Jarku jak ci moja osoba nie odpowiada to możesz to prywatnie napisać tak jest bardziej kulturalnie, ja się w twoje życie nie wpieprzam i go nie krytykuje - żyjesz jak żyjesz i to się nazywa tolerancja. Ja postępuję według maksymy mojej żony : "cała prawda nikomu do szczęścia nie jest potrzebna" . Zawał to ja przeszedłem i nie mam zamiaru z powodu głupich przedszkolnych przepychanek dostać kolejnego. YS mam dwie sztuki jedną w modelu drugą w szafce. Obie NOS. Mój OS40FS po 3 l yamady wygląda lepiej niż ta 110 ka i tyle. Są ładniejsze silniki np Rossi (mam chyba ze 4 sztuki) czy Saito (też mam trochę). I wracając do tematu nie zamierzam kupować czegoś 2 lub 3 razy drożej niż MOIM zdaniem jest to warte. PS> Półkę mam z silnikami tymi małymi w kredensie mojego gabinetu i na tym kończę tę dziecinadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Czyli jednak Witek nie pokaze nam polki , bo sie obrazil ze chcemy porownac jego silniki z Yamada. Nie pisz na drugi raz takich bzdur , to i nie bedzie tej bzdurnej dyskusji. Jak jestes prawdziwem facetem i powiedziales A , to powiedz ( w tym przypadku pokaz ) rowniez B. Dla mnie to mozesz sie sam przed zona ukrywac jak bedziesz przez to szczesliwy , a jak Ty bedziesz , to i ja bede , dlatego ze Ty jestes ! No i ja Ci przeciez nie kaze nic kupowac . Nawet nigdzie nie napomknalem , czy kolega sprzedaje drogo , czy tanio . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi