Tomek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Niestety nie będzie jak u Motylastego z czerwonymi szpikami i z kibelka, ani też o mocno zakrapianej imprezie , jak by sobie życzył Utopia. Ot siedzę przy komputerze i wspomina mi się cały rok , no i przypomniało mi się ,że pewni ostatni raz w tym roku widzę wasze mordy (tam gdzie są ) Więc życzenia wobec siebie mam tradycyjne, życzę sobie Dużo zdrowia, bo jak wiadomo choremu to i listewki jednej nie chce się wystrugać. Trochę wolnego czasu dla siebie , bo chciałbym popełnić kilka modeli , a ostatnio z czasem krucho. Na koniec jakiś przyzwoitych środków do życia , bo podobno kryzys idzie, hobby mamy drogie, a apetyt na coraz większe model. A wam drodzy koledzy życzę tego samego i trochę więcej , aby nie było że sknera jestem. 8) P.S. A petardy oczywiście obowiązkowo zakupiłem , 2 paczki po 70 zł , aby rok się na mnie nowy nie pogniewał że go hucznie nie przyjmuje Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dzięki Tomek, wzajemnie.Wszystkiego Naj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Obiema r... kończynami podpiszę sie pod życzeniami Tomka (a coooo) ja petard co prawda nie kupiłem ( to dopiero sknera !!!) ale posłucham jak inni sobie strzelają (70 zł= serwo :shock: ) Wszystkiego modelarskiego ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No i ja się podpisuje obiema rękoma I jeszcze dodam, że życzę wszystkim najszczęśliwszego roku jakiego do tej pory zastaliście, modelu bez liku ale najlepiej to części w koszyku(czyt. skrzynce ) No i duuużo duuużo zdrowia i chęci na latanie i budowę modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Oby ten nadchodzący rok był wspanialszy od mijającego, tego nam życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ani też o mocno zakrapianej imprezie , jak by sobie życzył Utopia. Co mi PAN tutaj sugeruje proszę Pana 8) To był opis sytuacyjny a nie wspomnienia i wogóle toście mnie razem z UFO do archiwum X dali hihihi Wszystkiego modelarskiego dla WAS . Zero stresu a kłopoty załatwiajcie przysłowiowym kretem i niech nie istnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wszystkim życzę.... głównie radości z życia. A pomyślcie czego życzą moje dwa wyżły wszystkim, którzy dziś całą noc odpalają petardy i fajerwerki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A pomyślcie czego życzą moje dwa wyżły wszystkim, którzy dziś całą noc odpalają petardy i fajerwerki... Podejrzewam, ze tego samego, co moj owczarek niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A pomyślcie czego życzą moje dwa wyżły wszystkim, którzy dziś całą noc odpalają petardy i fajerwerki... Podejrzewam, ze tego samego, co moj owczarek niemiecki I moja świętej pamięci jamniczka Ale 7mio miesięczna suczka Beagle tym razem nie daje za wygraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja również Wam i sobie spełnienia planów, nie tylko modelarskich Z kolei mój 8 miesięczny labrador jakoś nic sobie nie robi z wystrzałów... nadawałby się do mundurowych hehe. Za oknem wystrzały a on podsypia sobie u mnie na kolanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A ja wam wszystkim życzę... ZDROWIA, wszelkiej pomyślności w 2009r.pięknych modeli,udanych lotów,bez zabijania kretów,oraz poznania się osobiście,nie tylko przez forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Marzeń,,,, marzeń bez liku i ani sekundy wytchnienia w ich realizacji ! Wszystkim życzę: - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja również Wam i sobie spełnienia planów, nie tylko modelarskich Z kolei mój 8 miesięczny labrador jakoś nic sobie nie robi z wystrzałów... nadawałby się do mundurowych hehe. Za oknem wystrzały a on podsypia sobie u mnie na kolanach To żeś jest byk!! Życzę Ci aby za kilka miesięcy dalej posypiał sobie na Twych kolanach!! :jupi: :jupi: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A ja życzę wam wszystkim aby każdy kolejny model latałe lepiej od poprzedniego i żeby było więcej wzlotów niż upadków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ale lądowań tyle co wzlotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Oby Ci się Tomku Twoje życzenia spełniły. Sobie i Wam wszystkim życzę po prostu zdrowia. Niby niewiele, ale często nie doceniamy co to naprawdę znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 To żeś jest byk!! Życzę Ci aby za kilka miesięcy dalej posypiał sobie na Twych kolanach!! za kilka miesięcy to nam kole-ga zmieni sie w kole-żankę jak mu się psina uwali ..... to grozi pękaniem skorupek :mrgreen: Mój owczarek ważył 51kG i jak się uwalił na kogoś to jedyną myślą było by się go pozbyć z siebie . Jego "ojciec" wazył ponad 59 i żaden nie był otłuszczony . Szkoda że rasa ma problemy ze stawami. Strzałow i petard się nie bał .. za to lubił pi*o :wink: oczywiście bezalkocholowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wszystkiego co dobre w nowym roku. Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Marzeń,,,, marzeń bez liku i ani sekundy wytchnienia w ich realizacji ! Wszystkim życzę:- Jurek ja do tego dołoże - zdrowia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 A ja życzę zdrowia i grubego portfela. I żeby rok 2009 był lepszy niż miniony 2008 (tego i sobie życzę). A mój pajączek siedział sobie w norce i się zrobił nadpobudliwy po miesiącu... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.