Shock Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Wspaniały filmik dla miłośników zabytkowych szybowców i nie tylko... Być może i przydatny przy budowie takiej makiety . Nie jestem fanem tego typu konstrukcji ale oglądnąłem z ogromną przyjemnością . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Rafał u nas taka latała super modelik , ale był . Piękny szybowiec dobrze , że są ludzie którzy aktywują takie projekty. I jeszcze jedna ciekawostka dla Ciebie szybowiec "Kobuz" na pewno znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Bardzo się cieszę, że Jaskółka znowu lata. Mam sentyment do niej szczególny, bo byłem blisko w czasie jak poprzedni właściciel, Zbyszek Jezierski z Gliwic, z niemałym trudem ją ściągał do ojczyzny. Potem całe długie korowody z remontem, papierami itd. doradzałem w paru sprawach, oraz zaprojektowałem widoczną na filmie, jak to się teraz mówi "dedykowaną" Jaskółce przyczepę. Żywa pamięć dni chwały polskiego szybownictwa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi