Grzesiek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 jaki gwint na wale w silniku ASP FS30 AR lub FS52AR wiem tylko ze calowy ale jaki skok i srednica?????Dzieki z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam według tego to 1/4 cala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 1/4-28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Grzesiek te dane już wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 witam!! Mam taki gwintownik, jeśli mogę pomóc to proszę o kontakt. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Paweł ,nakrętki są dawno u Grześka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.