modelarzkobi Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Pytanie jak w temacie dodam że ma być mały do modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Czesc, Ma allegro szukaj G Smart Mustek Mini ver 1-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 raczej wersje 2-3 bo 1 jest strasznie słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 wersja 2 jest na allegro za 50zl i 79 na kup teraz.to powazna inwestycja w wage modelu, bo ona wazy prawie 0,5kg zaden z moich projektow, ani modeli, ktore budowalem nie przewidywal takiego ladunku. chyba zajme sie projektem czegos do przewozenia takich ciezarow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 co? chyba 0,05 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 pewnie sprzedajacy zle postawil przecinek. ja bym z tego co czytalem polecil medion MD 40323 zobaczcie to. jest kilka razy tansze i wazy 55g(dane sprzedajacego) a przy tym robi duze zdjecia(2048x1536) i filmy(640x480). pamiec 32mb tu jeden na aukcji kup teraz: http://www.allegro.pl/item179548318_kamera_aparat_kam_int_3_megapixel_medion.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 a miales to w łapkach? ja miałem mustaka 1 i 2 i jak 1 jest nic warta tak 2 daje już rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 a ja posiadam 3 i jest to duży shit!! zdjęcia trzeba poprawiać w programie, filmy są do przyjęcia ale tylko czegoś co sie wolno porusza, najlepiej sprawuje sie jako kamerka internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 medion MD 40323 zobaczcie to. jest kilka razy tansze i wazy 55g(dane sprzedajacego) a przy tym robi duze zdjecia(2048x1536) i filmy(640x480). pamiec 32mb Właśnie kupiłem z tej aukcji (uszkodzony wyświetlacz), ciekawe co to jest warte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Czekam na relacje bo tez planuje zakup tego aparaciku ale nie wiem jak sie bedzie zachowywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Za te pieniądze (38zł) na pewno warto Wyświetlacz nie jest mocno uszkodzony, tylko niektóre ikonki sa trochę jaśniejsze, ale zupełnie czytelne. Zdjęcia robi na zasadzie typowej "małpki", dobre wychodzą tylko z pewnej odległości i przy odpowiednim oświetleniu. Z trudniejszymi warunkami już gorzej sobie radzi. Np nie radzi sobie z bardzo jasnym słoneczkiem - przyciemnia zdjęcie, a przy słabym oświetleniu zdjęcia wychodzą nieostre i niekolorowe. Ale w normalnych warunkach zdjęcia w domu i na dworze wychodzą conajmniej zadowalające. Sam aparat waży 48g, a z moimi bateriami 66g. Edit A tu jest opisane co dalej z nim zrobić, żeby był w pełni RC: http://alexrc.com/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=7463&highlight=medion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 czyli jedsnym slowem warto a jakie robi filmy? (ostrosc, czy nie przerywa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 @hubert_tata jakie filmy z niego wychodzą ?? Proszę o próbkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Musiałem na razie rozstać się z tym aparacikiem - syn go sobie przysposobił na kamerke internetową. Z tego co mi mówił , to jest z nim świetne oprogramowanie do jakichś bajerów, a filmy robi dosyć dobre (na pewno nic nie przerywa). Jutro z rana coś nakręcę i wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Losio Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam Zamieszczam krótki film z tej kamerki i parę zdjęć. Wszystko robione w moim pokoju w dzień. Film trwa ok. 1:20, posklejany z oddzielnych klipów. Format WMV. Zdjęcia robione w rozdzielczości 1600x1200 (największej). FILM: http://www.dokihost.za.pl/kamerka/cam.wmv ZDJĘCIA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Łosiu bardzo Cie proszę rusz się i zrób film na powietrzu (w dzień), bo dla naszych celów Twój film z włączoną opcją makro jest do niczego . Zazwyczaj latamy na trochę większej przestrzeni niż pomiędzy sprzętem audio i kaktusami . Z ego filmu nadal nie wiadomo jak będzie wyglądała okolica(choć mam wrażenie że kiepsko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Tu są pierwsze filmy zrobione przy okazji oblotu Supersportstera po pewnych modyfikacjach lotek i napędu: http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?p=24061#24061 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja nie dawno zakupiłem aparat cyfrowy FUJI FinePix Z1. 5 megapixeli, 3 x zoom opyczny i wszystkie te inne bajery. Cena.. uwaga.... 120 zl 8) Czemu tak tanio? A no dlatemu ze jest częściowo rozlany wyświetlacz LCD. Cały aparat działa beż zarzutu, ładne fotki strzela itp itd. Za chwilę wstawie zdjęcia zdobycznego aparatu i zdjecia jakie robi EDIT: Krótko o parametrach aparatu. Liczba efektywnych pikseli : 5,1 miliona pikseli Obiektyw : Fujinon 3x zoom, F3.5 – F4.2 Ogniskowa soczewki :Standard: Ekwiwalent 36 - 108 mm w aparacie 35 mm Wymiary :90 (szerokość) x 55 (wysokość) x 18,6 (głębokość) mm Ciężar : 130g (po wyjęciu baterii i kart pamięci) ( Z bateriami i karta wazy 149 gr ) Poniżej zdjęcia. Stacja bazowa oraz aparat ( kabli nie robilem bo wiadomo jak wyglądają ;D ) Dla porównania wielkości postawiłem zwykła zapalniczkę Poniżej widac czemu tak tanio nabyłem sprzęt. I chyba nie bedę tego naprawiał ( 390 zl koszty naprawy :crazy: ) Zresztą moge ten aparat podłączyć do telewizora, ustawić parametry i potem wsadzić do modelu :evil: Teraz zdjęcia jakie robi ten Fuji. Ta wiem, lekki balagan na stole Ale zamierzam na tym właśnie trenerku instalnąć aparat ;D Na dole oczywiście. A to moja aparaturka nabyta 2 miesiące temu :jupi: I teraz pewnie padna pytania " I czemus sie nie pochwalil??" Coż, skromny jestem >) No i zdjęcie zakładowego psa który nie lubi być fotografowany. Spojrzcie jak ślepia zamknal skubany... Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 I takie posty ciesza mnie bardzo. Mam podobnego trenerka 1,6m.na os55. I tu padna pytania: jak chcesz go zamontowac pod spodem modelu ? jak wyeliminujesz drgania ? zapis obrazu czy przesyl na ziemie ? co z problemem spalin,zapackasz cale szkielko ? jaka klatka bezpieczenstwa dla aparatu ? jak sterowany- wlacz i lec ? fotki czy film ? jak zasilany bedzie (org. baterie) ? jak szeroko ,,widzi'' aparat ? karta mmemory - typ ? no to na starcie kilka pytan Bede z uwaga sledzil Twoje osiagniecia (jak na razie wszyscy maja wieksze :devil: ) Ale mozesz napotkac sporo problemow w/w. Kilka z nich rozwiazalem, moim trenerku.W miare Twojego opisu,sprobuje podpowiedziec cokolwiek,jesli zasygnalizujesz taki fakt. Powodzenia.No i teraz lataj nisko i powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No Peter ładne mi kilka pytań ,to ż to powódź prawie jak dzisiejsza zlewa w Radawcu. A co do drgań, to kolega Rabbit ma film jak spaliną latali na lotnisku w Kraśniku i nie ma tam z tym problemów ,więc może trzeba go poprosić o podpowiedź jak oni to zrobili ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.