Marcin K. Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Coś prace ruszyły? projekt wygląda na upadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Zgaduję, że pogoda jest raczej na latanie.. a nie na rzeźbienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A mnie się zdaje że jak rapier zarzuci fotki z prac przy nietoperzu to będzie co oglądać :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Rozmawiałem z Arkiem w zeszłym tygodniu.Prace na razie stanęły z powodu braku miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Rozczaruje tych ktorzy mysla ze temat umarl. Temat zyje i idzie do przodu ale postanowilem dzialac rozwazniej i powstaje teraz wersja testowa 1,2m majac formatke z balsowo-lipowej sklejki , po ok. 30 min skladania otrzymujemy takie CUS co wazy teraz 43g Skrzydla laczone przy pomocy bagnetu z rurki weglowej 6mm Model bedzie ewoluowal do postaci zgrabnych puzli pakowanych do pudeleczka i dostepnych w sprzedazy. ( pod warunkiem ze model bedzie poprawnie zachowywal sie w powietrzu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Rozczaruje tych ktorzy mysla ze temat umarl. Takie rozczarowania to ja lubię :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Arku. Popraw zdjęcia! Jakaś linijka by się przydała. Moja wilga pisze sie na holowanie tego maleństwa. Tylko zrób hak do holowania z przodu i uaktualnij stronę. Pozdrawiam Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ładny a jak tam Twój ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 z tego co wiem to ten model to laminat. JAk na taka konstrukcje to niepasuje. Za to w powietrzy....MIODZIO!!!! Ja koncze juz mniejszego a potem kolejna analiza konstrukcji i powrot do duzego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://www.orlik.sacz.pl/zdjecie.php?photo=photos/photo_3185.jpg to też cało-laminat, a z bliska wygląda jak konstrukcja pokryta płótnem, nawet ugięcia "płótna" między żebrami są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.