samolocik Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Cześć Wszystkim, Cel: zwiększenie ilości relacji z budowy modeli i zachęcenie w ten sposób do budowy innych. Zachęcenie w ogóle do wstawiania relacji na forum osób, które jeszcze tego nie robiły, Konkurs budowy modeli niezależnie, czy pływające, czy latające, czy też jeżdżące z super prostymi zasadmi: regularna relacja z budowy na forum zakończona zbudowanym modelem spełniającym założone funkcje, nagrody losowane wśród tych, którzy ukończyli budowę, wyczyszczenie wątków budowy ze zbędnych komentarzy po zakończonej budowie, sponsorzy to my, ja mogę zadeklarować nagrodę wartości ok. 100pln Pozdrawiam Piotr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Super pomysł..., mogę dołożyć 50 PLN...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 22 godziny temu, samolocik napisał: Cześć Wszystkim, Cel: zwiększenie ilości relacji z budowy modeli i zachęcenie w ten sposób do budowy innych. Zachęcenie w ogóle do wstawiania relacji na forum osób, które jeszcze tego nie robiły, Konkurs budowy modeli niezależnie, czy pływające, czy latające, czy też jeżdżące z super prostymi zasadmi: regularna relacja z budowy na forum zakończona zbudowanym modelem spełniającym założone funkcje, nagrody losowane wśród tych, którzy ukończyli budowę, wyczyszczenie wątków budowy ze zbędnych komentarzy po zakończonej budowie, sponsorzy to my, ja mogę zadeklarować nagrodę wartości ok. 100pln Pozdrawiam Piotr Piotrze, czy modele w skali 1:1 też będą brane pod uwagę ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Z mojej strony pełne wsparcie ze strony technicznej, jeżeli konkurs wystartuje postaram się o dorzucenie czegoś do puli nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 27 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Model w skali 1:1 to też model ? Ja mogę obiecać, że też wystartuję w konkursie z bardzo prostym modelem, oczywiście zrzekam się nagrody jeżeli przypadkiem ją wylosuję bo ciężko fundować i odbierać nagrody jednocześnie. Pozostaje ustalenie daty zakończenia konkursu. Proponuję dwie daty ponieważ tempo budowy jak i same modele będą inne a nikt nie lubi czekać bezczynnie: - 9 stycznia 2021 - dla modeli, których budowa zakończy się do 8-go stycznia. - 19 marca 2021 - dla pozostałych relacji z budowy (20-go marca jest pierwszy dzień wiosny) PS. Jeżeli ktoś dopiero co rozpoczął budowę swojego modelu to też mógłby dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi