mario70 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja buduję swojego Smitha z zestawu SIG'a. Obecnie jestem na etapie skrzydeł. Mam pytanko do osób, które już go ukończyły - wg planów silnik nie ma żadnych wychyleń / skłonów. Jak wy montowaliście? I druga sprawa to montaż górnego płata - jaką przyjąć metodę aby był zamontowany pod odpowiednimi kątami? Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Czesc Jeśli chciałbyś rurę mogę ja odstąpić Pozdrawiam Jak nie masz do niej zastosowania to chętnie się nią zaopiekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makamar11 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam serdecznie czytałem cały post i musze przyznać że bardzo fajny model powstał. Nadchodzi zima i długie wieczory więc bedzie czas aby rozpocząć budowe modelu i tu mały problem nie posiadam planów. Czy mógłbym prosić o nie na adres makamar@o2.pl z góry dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.