Grzesiek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 heheheheh Szczepan czyżby wyscigi???Nie szybkosc nie idzie w parze z jakoscią! Niezla robota,stery jeszcze przedemna.A propo jak robisz zawiasy i z czego bo nie widze a domyslam sie ze nie sa to MP jet kupne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Cacy, cacy, po prostu cacy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 jestem w tej dobrej sytuacji że mam ZESTAW a w nim zawiasy orginalne"amerykanskie" Żadnych wyscigów :!: to co widac leży już rok :oops: i nie mogę się zabrać za drugie (dolne ) skrzydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Moze moja robota Ciebie zmotywuje.Im wiecej na lato tym lepiej,bedzie co rozbijac.Żartuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Tfu na psa urok zadnego rozbijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Cholerka, mam jakieś spaczone widać do tego podejście. Na pewno nie specjalnie, ale rozbicie jest frajdą. Sensem tego. Bo to model... W takim zupełnie bezprzygodowym lataniu, głębszego sensu nie widzę. Ale to ja. Po prostu Wam się zwierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 hehehhe cmwwa latanie nie polega na glebowaniu,tylko na umiejetnym doszkalaniu sie,oraz na szukaniu nowych wrazen.Np(dwusilnikowiec wodnosamolot itp)na ale kazdy cos innego wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Romek a co powiesz na to??Dzisiejsza praca,zreszta jeszcze walcze. Nic nie powiem, bo jestem pod wrażeniem tak imponującego tempa prac. Aż jestem ciekaw jak to będzie wyglądać w całości. Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 jak dobrze pójdzie może zorganizujemy zlot dwupłatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Na pewno będę ze Stearmanem! Będzie w prawdzie stał, bo dupa ze mnie nie lotnik, ale zawsze... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Szczepciu a gdzie i kiedy??Z mojego polozenia geograficznego wszedzie daleko do takich imprez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Proponuję w Jedlinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jestem jak najbardziej za Jedliną Zdrój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Aby zmobilizować resztę Kolegów oświadczam, że w takim razie jutro rozpoczynam procedurę wyrobienia prawa jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No i było by miło ale pogadamy jak będa gotowe modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ok niema problema Ja narazie pauza do weekendu.Praca mnie spowalnia 2zmiana iest okropna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 rozbicie jest frajdą. Sensem tego. Bo to model...W takim zupełnie bezprzygodowym lataniu, głębszego sensu nie widzę. W takim razie zachęcam do zajęcia się kombatem, przygody i rozbijanie gwarantowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Hej Grzesiu a gdzie następne fotki z postępów prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Nie ma postepów to i fotek brak w sobote pogonie robote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.