Skocz do zawartości

Relacja z budowy modelu SMITH MINIPLANE

Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheheheh Szczepan czyżby wyscigi???Nie szybkosc nie idzie w parze z jakoscią!

Niezla robota,stery jeszcze przedemna.A propo jak robisz zawiasy i z czego bo nie widze a domyslam sie ze nie sa to MP jet kupne.

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

:D jestem w tej dobrej sytuacji że mam ZESTAW :D a w nim zawiasy orginalne"amerykanskie"

Żadnych wyscigów :!: to co widac leży już rok :oops: i nie mogę się zabrać za drugie (dolne ) skrzydło

Opublikowano

Cholerka, mam jakieś spaczone widać do tego podejście. Na pewno nie specjalnie, ale rozbicie jest frajdą. Sensem tego. Bo to model...

W takim zupełnie bezprzygodowym lataniu, głębszego sensu nie widzę.

Ale to ja. Po prostu Wam się zwierzam.

Opublikowano

hehehhe cmwwa latanie nie polega na glebowaniu,tylko na umiejetnym doszkalaniu sie,oraz na szukaniu nowych wrazen.Np(dwusilnikowiec wodnosamolot itp)na ale kazdy cos innego wymaga.

Opublikowano
Romek a co powiesz na to??Dzisiejsza praca,zreszta jeszcze walcze.

Nic nie powiem, bo jestem pod wrażeniem tak imponującego tempa prac. Aż jestem ciekaw jak to będzie wyglądać w całości.

Roman

Opublikowano
rozbicie jest frajdą. Sensem tego. Bo to model...

W takim zupełnie bezprzygodowym lataniu, głębszego sensu nie widzę.

W takim razie zachęcam do zajęcia się kombatem, przygody i rozbijanie gwarantowane! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.