instruktor Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 jak dobrze pójdzie napewno będzie nas dwóch a może wiecej (na pewno więcej!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel W Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 No to prawie jak zlot garbusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Owoc mojej dzisiejszej pracy,skrzydełko dostalo koncowki oraz oprofilowanie w czesci centralnej.Oszlifowane i skonczone tylko obklejac.Jutro przyjdzie paczka z silnikiem do niego i z oracowerem,design to srebrny w calosci a co do ozdób, zobacze ale napewno pokarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 A moje "krzydełko "wygląda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Szczepan ile wazy twoje gorne skrzydlo???bo moje 170G gotowe pod folie ,wydaje mi sie troche duzo.No i oczywiscie paczka przyszla(prezent od mojej żony)folia:balsy troche i ??? Serce SMITHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Dzisiaj prace przy dolnym płacie,wykonane: mocowanie zastrzałow(trójkąty z listwy debowej)wzmocnienie dzwigarow(polaczenie gornego z dolnym oraz naped lotek i centroplacik. A oto foty Napęd lotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Grzesiu ruchy, ruchy wiosna coraz bliżej. Może pokażesz dalsze postępy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Niema postepow narazie dopiero w sobote cos pogonie robote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Zastanawiam sie ,prawdopodobnie włożę w skrzydło dwa serwa .Coś nie mam przekonania do stosowania jednego na lotki .wiem że waga, ale jedno serwo w tą czy w tą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Szczepan zgadza ,ale jak ci sie przyblokuje jedno z ser to itak gleba i tak gleba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 uzywam tylko najlepszych serw ,takich które się nie blokują :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 uzywam tylko najlepszych serw ,takich które się nie blokują :wink: A jakie są te najlepsze i czy są w 100% pewne, bo mi się wydaje że jednak nie ma takich, to tylko małe maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 te :wink: sa najlepsze (bo moje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Firma,firma ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Firma,firma ??? By Szczepan K. pseudonim "Instruktor" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Malker mondralo pytalem powaznie.Żartobniś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No akurat Maciej ma rację ,to oczywiście żart z mojej strony.Nie ma idealnego serwa.chyba że moje :wink: Poniewaz pamięć mam dobra ,ale trochę przykrótkawą dopiero dziś pamiętałem o zważeniu skrzydła Miniplane.zresztą już byłem ubrany do wyjścia z modelarni Skrzydełko górne waży aż 200 g czyli tak jak mówiłem Amerykańce daja pancerna balsę w zestawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Dzisiaj poszly postepy do przodu.Caly dzien pracy z przerwa na obiad. Dolne skrzydlo waga tego gotowca (prawie) 190G a Gornego jak pisalem wczesniej to 170G czy duzo??Wydaje mi sie ze tak,ale konstrukcja przynajmniej mocna i do tego klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam Dzisiaj troszke popracowalem przy modelu.Zrobilem baldachim oraz mocowanie platow a oto foto. A tak sie prezentuje. Zapraszam do komentarza. A waga tego co widac to: 620 Gram DUŻO???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel W Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Grzesiek widze, że zmienileś trochę koncepcję uwierdzenia blaszek. Wg. mnei to bardzo dobry pomysł wpuszczać je pomiędzy sklejkę. To co jest w orginale to taka troche estetyczna porażka . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.